News

Cum a reacţionat Melania Medeleanu după anunţul demiterii lui Vlad Voiculescu. Sunt nori negri în România!

Cum a reacţionat Melania Medeleanu după anunţul demiterii lui Vlad Voiculescu. Sunt nori negri în România!

Melania Medeleanu este fondatoarea programului umanitar Magic Camp, iar Vlad Voiculescu, proaspătul demis ministru al Sănătăţii, i-a fost alături în acest proiect. Însă termină al doilea mandat în această funcţie şi pleacă destul de şifonat, în urma multor acţiuni care au fost contestate chiar şi de membrii coaliţiei guvernamentale din care face parte.

Alături de Voiculescu sunt multe persoane publice, însă mesajul Melaniei Medeleanu este emoţionant, postat la câteva ore după anunţul premierului că Voiculescu va pleca de la Sănătate.

Postarea Melaniei este însoţită de o fotografie cu nori negri, făcând aluzie la norii negri şi starea de conflict în care se află ţara noastră de ceva vreme.

Iată ce a scris fondatoarea Magic Camp pe Facebook: ”In Educatie. Acolo as duce cei mai multi bani din buget.

Daca am investi in Educatie, am avea joburi mai bine platite, mai putine ajutoare sociale - am face economii si  la Ministerul Muncii.

Daca am investi in Educatie, poate ca n-am mai avea atatea conflicte care se sfarsesc cu violenta. Am avea mai putine procese, mai putini politisti in strada, mai putini oameni in inchisoare - am face economii si la Interne si la Justitie.

Daca am investi in Educatie, am fi mai greu de manipulat, mai greu de mintit. Deci am taia si de la ura si micime.

Daca am fi investit in educatie, azi am fi fost la jumatatea vaccinarii si 1 Iunie ne-ar fi putut prinde la terase, fara restrictii. Liberi si responsabili. Investitia in educatie e sanatate. 

Iti trebuie insa un guvern sanatos ca sa investeasca in educatie.  Si poate guvernul de azi are, pe ici pe colo, competenta si buna intentie. Dar sanatate n-are. Si pare ca nici dorinta de a se face bine.”, conchide Melania Medeleanu.

 

Comentarii

Modifică Setările