News

Cum a reacţionat Melania Trump la veştile legate de infidelităţile lui Donald şi ce poreclă avea fosta Primă Doamnă. Dezvăluirile sunt publicate acum într-o carte

Cum a reacţionat Melania Trump la veştile legate de infidelităţile lui Donald şi ce poreclă avea fosta Primă Doamnă. Dezvăluirile sunt publicate acum într-o carte camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Secrete bine ascunse din mandatul Trump au ieşit acum la iveală după ce Stephanie Grisham, asistenta fostei familii prezidenţiale le-a publicat într-o carte.

A lucrat aproape 5 ani pentru cuplul prezidenţial, iar acum femeia a publicat cartea "I'll Take Your Questions Now." În felul acesta, marele public are ocazia să afle lucruri neştiute despre relaţia celor doi soţi de la Casa Albă, dar şi detalii legate de Melania, una dintre cele mai discrete foste prime doamne.

Deşi arbora o mină detaşată, se pare că Melania citea cu înfrigurare toate ştirile legate de ea. Mai mult, fosta Primă Doamnă avea decupaje cu ştirile în care ei apăreau, era meticuloasă şi folosea inclusiv alerte Google pentru a nu rata vreo ştire, scrie Grisham.

În calitate de purtător de cuvânt al ei, aceasta primea mai multe mesaje pe zi de la prima doamnă, cu indicaţii despre cum să răspundă sau să nu răspundă presei, care era obsedată de misterul ce o înconjura pe Melania, potrivit CNN.

Aşa cum se menţionează în carte, Grisham a declarat că Serviciul Secret al Casei Albe a poreclit-o pe Melania „Rapunzel”, pentru că, de cele mai multe ori, ea stătea „sechestrată” în reşedinţa prezidenţială, „rămânând în turnul ei izolat, fără să coboare aproape niciodată”.  Grisham a mai spus că Melania aloca extrem de mult timp îngrijirii personale, care consta şi în multe ore de somn.

Personalul a văzut-o de puţine ori pe prima doamnă trează înainte de ora 10 a dimineţii:  „A considerat mereu că relaxarea este esenţială pentru frumuseţe, la fel ca, desigur, tratamentele spa şi tratamentele faciale”, scrie Grisham.

Nici ştirile legate de infidelităţile lui Donald nu au fost pe placul fostei prime doamne. După acuzaţiile de infidelitate din partea actriţei porno Stormy Daniels şi a fostului model Playboy, Karen MacDougal, Melania a plecat val vârtej singură, într-o călătorie.

A fost o mare lovitură de imagine pentru ea. În cartea sa, Grisham scrie că Melania Trump a fost într-adevăr supărată şi că furia ei a condus-o să se distanţeze într-un mod public de soţul ei. Melania Trump nu era dornică să fie văzută ca o soţie politică ce încerca să-şi salveze soţul de titlurile dăunătoare - potrivit lui Grisham, a fost chiar opusul. „Am simţit că doamna Trump este jenată şi că ea vrea ca şi el să se simtă jenat. Fie că este capabil sau nu de asta, nu ştiu", scrie Grisham. „Am primit un telefon de la ea pentru a mă anunţa că vrea să ajungă la Air Force One înaintea soţului ei. M-a surprins, spunând ”Nu vreau să fiu ca Hillary Clinton, înţelegi la ce mă refer”.”

Liz Harrington, purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump, a declarat despre cartea lui Grisham: „Această carte este o altă încercare jalnică de a încasa puterea preşedintelui şi de a vinde minciuni despre familia Trump”, iar biroul Melaniei Trump a trimis o informare către Washington Post, unde Stephanie Grisham este acuzată că vrea să facă bani şi să-şi ascundă incompetenţa ca asistentă a fostei familii prezidenţiale.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările