Vedete

Cum a reacţionat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil! Va mai avea încă un băieţel

Cum a reacţionat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil! Va mai avea încă un băieţel camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor deveni curând părinţi pentru a treia oară! Au descoperit de curând şi sexul bebeluşului, vor avea un băieţel! Iată cum a reacţionat prezentatorul de la Antena 1 când a aflat!

Adela Popescu a anunţat în direct la "Vorbeşte lumea" sexul celui de-al treilea copil. Va mai avea încă un băieţel: : ”Să nu mai prelungim adrenalina... E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil şi eu m-am imaginat mamă de trei băieţi! O să fiu regina lor.”

Şi ea şi Radu Vâlcan îşi doreau o fetiţă, dar iată că nu s-a întâmplat. Prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit cum a reacţionat Radu Vâlcan când a aflat că vor avea al treilea băieţel: "Mi-a plăcut reacţia soţului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiţă, ai prins-o, Cove, pe asta? Şi acesta este tot băiat, deci o să mai facem încă unul până o să avem fetiţă.", a adăugat vedeta.

Adela Popescu are deja 17 săptămâni de sarcină

Luna ianuarie a adus o veste surprinzătoare pentru fanii Vorbeşte Lumea: Adela Popescu a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară! Simpatica prezentatoare a declarat atunci că ea şi soţul ei îşi mai doreau un copil şi că se simte foarte bine: ”Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ţinând cont de contextul în care ne aflăm cu toţii, am considerat că este cel mai bine pentru mine şi familia să mă protejez”. După ce s-a asigurat că scumpiţelu Cove este pe mâini bune, alături de Lora, Adela a plecat alături de soţul ei şi cei doi copii într-o vacanţă în care a respectat toate măsurile de siguranţă! Proaspăt întoarsă în ţară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora şi Cove şi le-a povestit acestora despre aventura ei: ”Copiii ieşeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniţă. Şi ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locaţie foarte sigură. Am plecat liniştiţi, ştiind că toată lumea este testată în avion şi pe insulă.”

Foto: Facebook

Modifică Setările