News

Cum a reuşit Fuego să-i împace pe Mirabela Dauer şi Raoul. Nu mai vorbeau de şase ani

Cum a reuşit Fuego să-i împace pe Mirabela Dauer şi Raoul. Nu mai vorbeau de şase ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Timp de şase ani Mirabela Dauer şi Raoul nu şi-au vorbit. Iată că împăcarea dintre cei doi a avut loc, Fuego a reuşit!

Totul s-a întâmplat în emisiunea artistului, când Mirabela Dauer şi-a serbat 50 de ani de activitate muzicală. Se ştie că pe la începutul anului 2014, după 10 ani de colaborare, în timpul unui turneu în Israel, Mirabela Dauer şi Raoul s-au certat şi au decis să înterupă orice colaborare. Motivul a avut legătură cu faptul că, la vremea aceea, Raoul a lucrat la un album cu o altă artistă, Viorica Macovei, iar Mirabela s-ar fi simţit trădată.

Mirabela Dauer a împlinit 50 de ani de activitate muzicală, acest eveniment important din viaţa ei sărbătorindu-l alături de Paul Surugiu-Fuego, în „Drag de România mea” (TVR 2). Acolo a fost prezent şi Raoul, acolo s-au împăcat.

Au reluat relaţia de prietenie. „Am avut întotdeauna şi am şi în prezent o relaţie specială cu Mirabela. Atât de prietenie cât şi de colaborare. Relaţia noastră a fost adesea comentată şi adusă în atenţia publicului în toate felurile şi formele posibile. Cel mai important aici e faptul că Mirabela cântă 6 albume scrise de mine, muzică şi versuri, în 10 ani de colaborare, sute de spectacole, zeci de turnee interne şi internaţionale şi o legătura umană minunată. Colaborarea cu Mirabela şi-a pus amprenta pregnant în cariera mea de compozitor şi textier dar şi în viaţa personală am avut multe lucruri bune de învăţat, din mers, de la ea“, spunea Raoul despre Mirabela Dauer.

Modifică Setările