Gossip

Cum a reuşit Michael Douglas să-i păcălească pe cei care voiau să-l răpească. Actorul avea atunci doar 6 ani!

Cum a reuşit Michael Douglas să-i păcălească pe cei care voiau să-l răpească. Actorul avea atunci doar 6 ani!

Faptul că avea un tată cunoscut, pe starul Vechiului Hollywood Kirk Douglas, era o binecuvântare, dar şi un dezavantaj pentru Michael, în copilăria lui. Şi unul dintre aceste dezavantaje era că devenise o ţintă clară pentru răpitori, genul de oameni care voiau să beneficieze de pe urma notorietăţii şi, implicit, a averii marelui actor legendar.

Michael Kirk Douglas (74) s-a născut pe 25 septembrie 1944, în oraşul New Brunswick, din New Jersey, iar părinţii lui sunt Kirk Douglas (102) şi Diana Dill. Michael este cel mai mare dintre copiii legendarului actor Kirk, iar mama lui era şi ea o actriţă destul de cunoscută în tinereţe. Soţul lui Catherine Zeta-Jones are un frate mai mic şi doi fraţi vitregi.  

Născut şi crescut într-o familie de celebrităţi, Michael ducea o viaţă lipsită de griji, orice dorinţă, cât de mică, fiindu-i îndeplinită de părinţii lui avuţi. Totuşi, dacă din punct de vedere financiar, nu existau probleme pentru familia Douglas, iată că tocmai acest statut de vedete înstărite le-a pus mari probleme într-una din zile, acum circa şapte decenii în urmă.