News

Cum agăţa Matthew Perry, Chandler din Friends, adolescente pe o aplicaţie de dating? La 51 de ani, vorbea cu fete de 19

Cum agăţa Matthew Perry, Chandler din Friends, adolescente pe o aplicaţie de dating? La 51 de ani, vorbea cu fete de 19 camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În serialul Friends, pesonajul lui, Chandler Bing, era tipul cel mai amuzant din grupul celor şase prieteni.

În realitate, actorul Matthew Perry, ajuns acum la vârsta de 51 de ani, a dus o viaţă în derivă, dominată de dependenţa de droguri şi alcool. Nici relaţiile lui cu femeile n-au reuşit să-i ofere acel echilibru emoţional pe care l-a căutat, pentru simplul fapt că n-a avut vreo astfel de legătură mai longevivă. Acum, însă, Matthew trăieşte una dintre cele mai bune perioade ale vieţii sale, logodindu-se în pandemie cu cea care-i este iubită de câţiva ani, Molly Hurwitz, de 29 de ani.

Când îi era, aşadar, lumea mai dragă, Perry s-a văzut pus la colţ de o tânără cunoscută pe aplicaţia de dating pentru vedete Raya, pe care actorul o folosea într-o perioadă în care luase o pauză de la relaţia cu Hurwitz.

Kate Haralson avea doar 19 ani în luna mai a anului trecut, când aceasta şi-a dat match pe aplicaţie cu Matthew Perry, lucru urmat de o conversaţie cu acesta pe Facetime. Momentul a fost postat de tânără pe contul ei de TikTok, iar în acest filmuleţ scurt îl putem vedea pe actor cum flirtează cu adolescenta, întrebând-o, printre altele, dacă este la fel de bătrân precum tatăl ei.

Haralson, care lucrează ca asistent personal, a declarat unui tabloid american că a postat această conversaţie a lor pentru a arăta tuturor cum bărbaţii în vârstă de la Hollywood profită de tinerele pe care le întâlnesc pe aplicaţiile de dating. "Poate că, într-o zi, o să faci un test Covid şi-o să mă vizitezi", i-ar mai fi spus Perry fetei, care susţine că a vrut să vorbească cu actorul din Prietenii tăi pentru că i se părea amuzant.

Kate este a doua tânără care-şi expune conversaţia de pe un site de dating după cea care l-a dat în vileag pe Ben Affleck, un alt bărbat celebru care are profil pe aplicaţia Raya.

Comentarii

Modifică Setările