Gossip

Cum agaţă Travolta bărbaţi la sală

de admin

Cum agaţă Travolta bărbaţi la sală

Scandalul despre homosexualitatea actorului din "Saturday Night Fever", care i-a afectat grav imaginea, nu l-a împiedicat, se pare, să continue racolarea de tineri frumoşi. Iată ce spun cei pe care John Travolta i-a abordat

Sălile de sport cu program non-stop sunt perfecte pentru astfel de întâlniri. Iar actorul din "Pulp Fiction" nu doar face în mod constant sport. Este şi genul care frecventează sala în toiul nopţii. Astfel că recent, unul dintre clienţii sălii a postat pe Reddit poza lui cu starul, drept dovadă (foto jos), şi a scris: "Credeam că sunt singur în sală la ora 3 noaptea, apoi apare tipul ăsta şi vine la mine, ca să facem cunoştinţă".

Postarea tânărului a născut o serie de reacţii, urmărite de Radar Online. Alţi câţiva au povestit că şi ei au fost abordaţi de Travolta, actorul acţionând, se pare, cu predilecţie la magica oră 3 noaptea. Totul a culminat cu unul dintre useri, care a povestit mai în amănunt întâlnirea lui cu actorul, la sala 24-Fitness Sport, din Santa Monica. "Deşi sala asta de sport este de obicei cea mai aglomerată, la ora 3 noaptea e la fel ca pe străzi: liber. Dar într-o noapte, n-am fost singur", a scris acesta, comentând că Travolta l-a urmărit pe măsură ce se muta de la un aparat de fitness la altul şi că întâlnirea lor s-a dovedit a fi una fierbinte.

În ciuda numeroaselor bârfe, însă, cumva, căsnicia lui Travolta cu Kelly Preston durează. Cei doi sunt căsătoriţi din 1991 şi au o fiică, Ella, în vârstă de 14 ani, şi un fiu, Benjamin, de 4 ani. Deşi anul trecut se scria că este un mariaj de formă, lipsit de iubire, cei doi par de nedespărţit, Travolta mărturisind că el şi Kelly merg constant la terapie de cuplu şi că asta i-a ajutat enorm în căsnicie.

Foto: WENN, Radar Online

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările