News

Cum alegi corect băuturile pentru mesele festive de Paşte

Cum alegi corect băuturile pentru mesele festive de Paşte

Un meniu de Paşte delicios include şi băuturi alcoolice corect alese. FineStore este ajutorul tău de nădejde în organizarea mesei festive, punându-ţi la dispoziţie o gama largă de licori care vor completă bucăţele alese.

Cum ritmul de viaţă pe care îl avem cei mai mulţi dintre noi ne împiedică de multe ori să stăm la masă în tihna cu cei dragi, Paştele este, că toate sărbătorile religioase importante, ocazia perfectă să petrecem timp de calitate cu familia şi cu prietenii. Dacă ai decis să fii gazdă pentru ei în acest an, cu siguranţă vrei să gândeşti meniul de Paşte în cele mai mici detalii, iar alegerea băuturilor este un lucru pe care nu trebuie să îl laşi la voia întâmplării.

Preparatele tradiţionale, mai gustoase la un pahar de vorbă şi unul de vin

La FineStore găseşti tot ce ai nevoie în materie de băuturi, pentru a putea savura în tihna preparatele tradiţionale din carne de miel şi celelalte delicii.

Un pahar cu vin roşu sec, corpolent, va merge că uns alături de friptură din pulpă de miel, însă nu dai greş nici dacă optezi pentru un rose cum ar fi un vin Mateus, despre care se spune că era, în anii '70, preferatul multor celebrităţi, printre care Jimi Hedrix sau Regina Marii Britanii. Aciditatea să subtilă şi buchetul delicat îl fac un vin ideal atât pentru a fi servit alături de friptură de miel, cât şi de aperitivele pe care le pregăteşti pentru masă de Paşte.

Nu strică să incluzi în meniul de băuturi alcoolice şi un vin alb, mai ales dacă te-ai gândit să pregăteşti şi friptură de pui sau de curcan, pentru cei care nu sunt atât de buni prieteni cu carnea de miel.

Cum alegi corect vinul pentru desert

Orice masă copioasă se încheie, desigur, cu un desert delicios. Tradiţionalul cozonac, fie că este făcut în casă, fie cumpărat de-a gata, se potriveşte de minune cu vinul roşu sau roze sec. Prăjiturile cu cremă de ciocolată se "asortează" mai bine cu un vin dulce, tot roşu, iar cele cu vanilie şi fructe vor fi şi mai delicioase alături de un vin alb din aceeaşi categorie.

FineStore este furnizorul tău de încredere de băuturi pentru mesele festive. Tot aici poţi comanda şi cadouri de Iepuraş pentru cei dragi, dacă vrei să le faci o surpriză plăcută, dar şi băuturi digestive ce pot completă perfect meniul festiv, fie înainte, fie după masă. Comenzile ajung rapid şi în siguranţă la destinaţie, prin curier, iar cele cu valori minime de 199 de lei sunt livrate gratuit. 

Comentarii

Modifică Setările