News

Vezi cum arată actorii din The Crown în realitate

Vezi cum arată actorii din The Crown în realitate

Primul sezon din noul serial The Crown - povestea ascensiunii Reginei Elisabeta a II-a la Tron a costat 100 de milioane de $, asta transformându-l în cel mai scump serial de televiziune din toate timpurile. Se pare că investiţia a meritat - serialul este printre preferatele criticilor şi a câştigat două globuri de aur - pentru cel mai bun serial de televiziune şi pentru cea mai bună actriţa într-un serial de televiziune/ comedie, Claire Foy.

elisabeta222

Cea mai mare parte din bugetul alocat pentru acest film s-a cheltuit pe costume, au fost realizate aproximativ 7000 de costume de epoca. Vezi cât de diferit arată actorii seriei în viaţă de zi cu zi, comparativ cu regalităţile de pe ecran!

Actriţa Claire Foy joacă rolul lui Elizabeth, prinţesa care urcă pe tron ​​la 25 de ani.

Actriţa Claire Foy joacă rolul lui Elizabeth, prinţesa care urcă pe tron ​​la 25 de ani.
Claire în rolul lui Elizabetei a II-a

Atunci când a acceptat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-o dramă, Foy a purtat o rochie roz strălucitoare  şi şi-a etalat noua culoare a părului, un blond mult mai deschis.

The Weinstein Company And Netflix Golden Globe Party, Presented With FIJI Water, Grey Goose Vodka, Lindt Chocolate, And Moroccanoil - Red Carpet
Claire Foy , câştigătoarea unui Glob de Aur

Foy chiar i-a mulţumit  Regina Elisabeta în discursul său "Nu aş fi aici, dacă nu ar fi existat  aceaste  femeie extraordinare şi pe această cale vreau să le mulţumesc. Una dintre ele este Regina Elisabeta a II-a", a spus actriţa.