News

Cum arată actorul Charlie Sheen la cinci ani după ce a dezvăluit că suferă de HIV: "Când am aflat, am fost la un pas să-mi zbor creierii"

Cum arată actorul Charlie Sheen la cinci ani după ce a dezvăluit că suferă de HIV: "Când am aflat, am fost la un pas să-mi zbor creierii" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Nu mai e un secret, Charlie Sheen a recunoscut în 2015 că are HIV. Actorul în vârstă de 54 de ani se luptă şi acum cu boala. 

În 2015, fostul star ”Doi bărbaţi şi jumătate” recunoştea că a contractat virusul HIV şi că încercase să ţină boala secretă, însă ajunsese să fie şantajat, motiv pentru care a decis să facă totul public. Acum, la cinci ani de la celebrul interviu revelator, şi la nouă de când a fost diagnosticat cu HIV, Charlie Sheen este un alt om. Odinioară cel mai bine plătit actor de seriale, Charlie Sheen şi-a schimbat complet viaţa.

 

Actorul călătoreşte acum lumea în lung şi-n lat şi vorbeşte tuturor despre HIV, prevenţie şi un stil de viaţă sănătos. Chiar în februarie 2020, actorul a apărut într-o dezbatere filmată. Charlie Sheen nu mai are look-ul fresh din tinereţe, anii şi-au spus cuvântul. Faţa îi este brăzdată de riduri, cum e şi normal la o aşa vârstă. 

Până la 54 de ani, fostul actor a dus o viaţă plină de droguri, ţigări şi scandaluri sexuale. Toate şi-au pus amprenta asupra sa.  

Charlie Sheen a făcut primele declaraţii despre boală în 2015

Actorul Charlie Sheen a detaliat încă din 2015 despre boala de care suferă: "În ziua în care am fost diagnosticat, am fost la un pas să îmi zbor creierii", a spus actorul într-un interviu.

"Însă mama mea era acolo şi nu am vrut să fac acest lucru în preajma ei sau să o las în postura de a curăţa acea mizerie. Apoi, s-a întâmplat altceva. Ei mi-au dat un pumn de pastile şi mi-au spus să merg acasă şi că o să continui să trăiesc. (...) Dacă aş fi fost însă diagnosticat cu o formă de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo formă de meningită, acum nu am mai fi stat de vorbă aici", a continuat actorul.  Totuşi Charlie Sheen explica la câţiva ani după că acum priveşte HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe alţii.

Foto: Profimedia, Instagram

Modifică Setările