News

Cum arată actriţa Katherine Heigl la un an de la naştere. S-a apucat serios de slăbit

Cum arată actriţa Katherine Heigl la un an de la naştere. S-a apucat serios de slăbit

Cabo San Lucas, MEXICO - *EXCLUSIVE* - Katherine Heigl and husband Josh Kelly spend some quality time with their kids Nancy, Adalaide and Josh Jr, as they take a vacation in Mexico. Katherine put her post baby body on display in a two-piece bikini while playing on the beach with their family and friends. *SHOT ON 03/04/2018* Pictured: Katherine Heigl BACKGRID USA 7 MARCH 2018 BYLINE MUST READ: HEM / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Cunoscută actriţă din "Anatomia lui Grey" a reuşit să devină mamă pentru prima dată pe cale naturală acum un an şi 3 luni, familia sa fiind extaziată de venirea pe lume a micuţului Joshua Bishop. Şi-a purtat bebeluşul în pântec timp de 9 luni şi a trecut prin momente de suspans la naştere pentru că fiul său avea probleme respiratorii. Ea şi soţul său, Josh Kelley, şi-au dorit foarte mult un copil şi, ce nu face o mamă pentru a-şi îndeplini visul? Actriţa s-a pus serios pe slăbit pentru a-şi recupera silueta de odinioară. Trupul său a suferit transformări, ca în cazul oricărei gravide, iar acum, la mai bine de un an de când a născut, Katherine Heigl  s-a afişat la plajă, în costum de baie. Nu este un secret pentru nimeni că i-a fost foarte greu să revină cât de cât la forma iniţială după de a născut, aşa cum declara pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, actriţa nu se teme să-şi etaleze trupul la soare, în costum de baie, chiar dacă nu este în cea mai bună formă fizică. Alături de cele două fiice adoptive. Vedeta a fost fotografiată pe o plajă din Cabo San Lucas, Mexic, în timp ce se bucura de vremea frumoasă alături de membrii familiei. Şi-a petrecut weekendul la soare, iar în pozele cu ea apar şi cele două fete adoptate, Nancy (9) şi Adalaide (5), dar şi cântăreţul Josh Kelley, mezinul familiei lipsind din peisaj.

Actriţa cunoscută pentru rolul său în pielea personajului Isobel "Izzie" părea relaxată şi cu zâmbetul pe buze, ţinându-le de mână pe fetele sale. Micuţele erau adorabile în costume de baie dintr-o singură piesă, cu volane şi imprimeu cu flori şi fructe.

Aşa arăta în timpul sarcinii.

Actriţa mai are câteva kilograme de dat jos, iar celulita încă i se poate vedea pe picioare. Chiar dacă este departe de perfecţiunea impusă la Hollywood, se simte bine în pielea ei şi asta este tot ceea ce contează. Katherine a recunoscut recent că vacanţa sa pe plajele însorite a motivat-o să piardă în greutate: "Merg într-o vacanţă însorită, am un nou proiect pentru care încep să filmez în aprilie şi dorinţa profundă de a mă simţi în formă, puternică şi sexy m-a motivat în ultimele două luni să pierd câteva kilograme pe care le-am dobândit în timpul sarcinii cu fiul meu. Vreau să îmi redobândesc muşchii care sunt îngropaţi uneva sub această burtă", a scris ea pe Instagram în luna februarie.

Alături de copiii ei.

Foto: Hepta

Modifică Setările