News

Cum arată acum actriţa din serialul „Visând la Jeannie” şi prin ce dramă incredibilă a trecut

Cum arată acum actriţa din serialul „Visând la Jeannie” şi prin ce dramă incredibilă a trecut

O mai ştii pe Jeannie, blonda cu puteri magice din serialul în care juca alături de Lary Hagman, producţie difuzată şi în anii '90 la noi? Barbara Eden are acum 87 de ani, o venerabilă vârstă la care a ajuns după o viaţă nu tocmai uşoară

Barbara era însărcinată chiar în perioada din anii '60 când filma pentru celebrul sitcom „Visând la Jeannie”. Aştepta un băiat, pe care urma să-l boteze Matthew. Era căsătorită cu Michael Ansara, de care se îndrăgostise la un blind date. Iar sarcina nu a împiedicat-o să filmeze. După venirea pe lume a lui Matthew, a rămas a doua oară însărcinată, însă copilul s-a născut mort, drama aruncând-o într-o depresie care i-a distrus căsnicia. După divorţ, l-a cunoscut pe Chuck Fegert, care a dus-o a doua oară la altar. Odată căsătoriţi, însă, Barbara avea să-i descopere adevărata faţă: lipsea nopţile de acasă, petrecând în valuri de alcool şi cocaină. De acolo până la violenţă n-a mai fost decât un pas. Iar după câteva episoade în care Chuck a fost abuziv cu ea, Barbara a fugit de-acasă.

Suferinţele din viaţa personală, dar şi orele petrecute la filmări puseseră o distanţă între ea şi fiul ei, Matthew (foto jos). Aşa se face că, atunci când Mat ar fi trebuit să fie la liceu, Barbara a descoperit un lucru şocant: băiatul nu fusese niciodată la şcoală, era dependent de heroină şi începuse să consume droguri de la vârsta de 10 ani.

“Un om din cartierul în care stăteam, San Fernando Valley, creştea marijuana în curtea casei şi o fuma cu câţiva dintre vecini. Aşa începuse şi el”, a povestit Barbara. Din păcate, Mat n-a reuşit să se lase de droguri în ciuda numeroaselor internări la dezintoxicare de-a lungul anilor. Şi chiar când părea că reuşise, în sfârşit, să-şi revină, în 2001, la 35 de ani, cu doar o lună înainte de a se căsători, a murit în urma unei supradoze de heroină. “Au trecut atâţia ani de la dispariţia lui, dar durerea nu trece niciodată. Drogurile n-ar trebui să fie disponibile copiilor”, concluzionează Barbara cu ochii în lacrimi.

Foto: Getty