News

Cum arată, acum, familia lui Marian Vanghelie. Fiica lui şi a Oanei Mizil, Maria, are deja cinci ani

Cum arată, acum, familia lui Marian Vanghelie. Fiica lui şi a Oanei Mizil, Maria, are deja cinci ani camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

El este foarte activ în viaţa politică, iar ea îşi dedică timpul familiei, copilului, dar şi afacerii de succes pe care o are! Iată cum arată familia lui Marian Vanghelie acum, ce fetiţă frumoasă are alături de Oana Mizil!

S-au cunoscut în urmă cu ani de zile, dar abia în anul 2012 au dezvăluit că formează un cuplu. Oana Mizil şi Marian Vanghelie trăiesc o poveste de iubire de opt ani de zile. La început, cei doi erau colegi de partid, iar fiecare mai fusese căsătorit o dată. Iată că anii au trecut, cei doi sunt tot împreună, iar în septembrie 2015 a venit pe lume cea mai mare bucurie a lor: fetiţa Maria. 

La un spital din Bucureşti, Oana Niculescu-Mizil a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Pe atunci declara: "S-a întâmplat minunea: am adus-o pe lume pe Maria, după îndelungi tratamente şi rugăciuni către Bunul Dumnezeu şi Sfânta Fecioara. Credinţa mea a fost răsplătită. Minunea a fost posibilă şi datorită unor oameni extraordinari care au fost alături de mine, mulţi dintre ei de ani de zile. Le mulţumesc din tot sufletul Părintelui Vicar Ioan Iordache de la Biserica Sfântul Spiridon Vechi, domnului ...".

Maria a împlinit pe 3 septembrie 2020 cinci ani. Creşte fericită alături de mama şi de tatăl ei care e foarte activ în politică. Marian Vanghelie îşi face timp şi pentru familie, pentru călătoriile în aer liber. Recent s-au bucurat de o vacanţă în Bucovina: "Vă spun sincer că eu n-am mai văzut atât de multă frumuseţe, linişte şi pace la un loc. În Bucovina se inspiră aer de fericire. Bucuria chiar stă în mici detalii acolo şi este exact ceea ce voiam să înveţe şi Maria. Atât eu, cât şi Marian Vanghelie îi povestim Mariei că România e frumoasă, trebuie doar să ai inima deschisă când o priveşti. La Stâna Vej în lanţul muntos Obcina Feredeului din Bucovina ne-am lăsat duşi de drum. Maria a băut apă de izvor şi mi-a spus că a fost “cea mai bună”. Şi chiar cred că a fost. Tot acolo am întâlnit şi doi oameni minunaţi, gospodari, oameni care nu-şi uită tradiţiile şi trăiesc pentru ele. Cu o mică păstrăvărie proprie şi o grădină cu legume, soţia ciobanului mi-a spus că cel mai mult îi place să pregătească Balmos, aşa că ne-a pregătit şi nouă. Să vă mai spun că a fost cel mai bun pe care l-am savurat vreodată? Sunt impresionată şi vă recomand să vizitaţi aceste locuri minunate!", a dezvăluit ea pe Facebook. 

Soţia lui Marian Vanghelie povesteşte cât e de fericită de când a devenit mamă, Maria creşte frumos pe zi ce trece: "Pentru noi familia chiar este totul. Pare un clişeu această vorbă, dar noi chiar ne-am reconstruit în ultimii 5 ani prin intermediul familiei, în jurul Mariei. Familia este cu adevărat un copac cu ramuri mai lungi, mai întortocheate sau mai scurte, triunchiul familiei noastre este cu siguranţă Marian Vanghelie, iar seva care ne hrăneşte rădăcinile este #iubirea. Păstraţi întotdeauna familia unită şi culegeţi împreună roadele energiei pozitive, pe care o primiţi în jurul vostru! 🙏🏻 Cu dragoste şi recunoştinţă. Întotdeauna'

Oana Niculescu-Mizil s-a retras din politică, dar îşi susţine soţul în carieră

Aceasta îşi dedică timpul familiei şi cofetăriei pe care o deţine. Nu uită însă să îşi susţină soţul în campania politică. 

"Când ne-am cunoscut, eram doi oameni politici, fiecare cu idealurile şi dorinţele sale, dar care împărtăşeam aceeaşi dragoste pentru sectorul 5. Eu deja eram aleasă în funcţia de deputat, iar el era Primar. Fiecare am cutreierat străzile din sector şi i-am văzut şi bunele şi relele şi îi cunoşteam oamenii şi poveştile lor. Acum, chiar dacă nu mai sunt politician, sufletul a rămas tot acolo şi mă bucur că Marian Vanghelie s-a întors să lupte pentru un sector care are nevoie de el, care are nevoie de omul schimbat, bun, de tatăl minunat şi înţelegător, de tot ce înseamnă Marian, atât pentru mine, cât şi pentru oamenii din sector."

Foto: Facebook

Modifică Setările