Case Regale

Cum arată acum fratele vitreg al Prinţilor William şi Harry? El este Tom Parker Bowles

Cum arată acum fratele vitreg al Prinţilor William şi Harry? El este Tom Parker Bowles camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Mereu iese la iveală ceva nou despre familia regală britanică! Iată cum arată acum şi ce viaţă duce fiul vitreg al Prinţului Charles, mai exact fratele vitreg al Prinţilor William şi Harry!

Ştim cu toţii despre povestea intensă de dragoste dintre Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles. Cei doi se iubesc de zeci de ani, chiar şi când amândoi erau implicaţi în mariaje diferite. Înainte de a deveni soţ şi soţie în mod oficial, Camilla a fost căsătorită cu Andrew Parker Bowles, un bărbat înstărit, cadru militar. Din relaţia lor au rezultat doi copii: Tom Parker Bowles şi Laura, sora lui. 

Pe 8 aprilie 2005, Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, avea să o ia de soţie pe Camilla. Aşadar, cei doi copii ai ei i-au devenit fii vitregi. Astfel, Prinţul William şi Prinţul Haryy, băieţii regretatei Prinţese Diana, prima soţie a Prinţului Charles, au un frate vitreg, pe Tom, dar şi o soră, pe Laura. 

Despre Tom Parker Bowles se ştie că are 45 şi că a scris până acum nu mai puţin de şapte cărţi de bucate şi a fost o perioadă food editor pentru revista Esquire. A participat şi la mai multe emisiuni televizate de gătit. Tom Parker Bowles este căsătorit cu Sara Buys, fashion editor, cu care are doi copii. La nunta lor au venit inclusiv fraţii săi vitregi, Prinţul Harry şi Prinţul William.

În plus, Tom Parker Bowles a declarat la un moment dat că nu se simte parte a familiei regale. Mama sa este căsătorită cu viitorul rege al Angliei, însă acest lucru nu înseamnă că şi el este implicat în această familie, în această uriaşă responsabilitate faţă de ţară, de popor: „Mama noastră s-a căsătorit cu el, ea face parte (din familia regală). Noi suntem copii obişnuiţi. Suntem doar aşa, pe lângă."

Conform Elle, tatăl său vitreg, Prinţul Charles, are puterea de a acorda copiilor săi vitregi titluri nobiliare odată ce ajunge la tron, aşa că Tom ar putea primi la un moment dat şi un titlu nobiliar. 

 

Foto: Profimedia