Vedete

Cum arată acum membrii aflaţi în viaţă din trupa Queen, alături de familiile lor?

Cum arată acum membrii aflaţi în viaţă din trupa Queen, alături de familiile lor?

Odată cu intrarea în cinematografe a filmului Bohemian Rhapsody, despre viaţa regretatului Freddie Mercury, legendara formaţie Queen a revenit în atenţia media cu tot ceea ce a însemnat ea în anii 80 şi până în 1991, când a murit solistul ei vocal. 

Cumva, Mercury a fost steaua acestui grup, care n-a mai putut exista după ce artistul a murit de SIDA, deşi ceilalţi trei membri ai trupei erau la rândul lor extrem de talentaţi. Chiar aşa, câte lucruri se ştiu despre ceilalţi trei, şi anume chitaristul Brian May, toboşarul Roger Taylor şi basistul John Deacon?

Brian May este, desigur, al doilea cel mai cunoscut nume din formaţia Queen, după Freddie, muzicianul ajungând astăzi la vârsta de 71 de ani. Chitaristul se află actualmente la a doua căsnicie, cu actriţa britanică de teatru Anita Dobson (foto jos), însă cei trei copii ai săi i-au fost dăruiţi de prima lui soţie, Christine Mullen. 

Bateristul Roger Taylor are 69 de ani şi este căsătorit din 2010 cu Sarina Potgieter (foto jos). Muzicianul a vut, însă, alte două relaţii de durată, mai întâi cu franţuzoaica Dominique Beyrand, care i-a dăruit doi copii, apoi cu modelul Debbie Lang, mama celorlalţi trei copii ai săi.

În sfârşit, John Deacon, basistul ajuns la vârsta de 67 de ani, a fost cel mai prolific membru al trupei în magterie de copii. Taciturnul trupei este tatăl a nu mai puţin de şase copii, dăruiţi de cea care-i este soţie încă din 1975, Veronica Tetzlaff. Din păcate, însă, fotografiile actuale cu acesta sunt extrem de rare, acesta ţinându-se departe de lumina reflectoarelor. 

 

Ce mai putem spune? În afară de muzică, trupa Queen a lăsat moştenire şi noi muzicieni în devenire, care să-i ducă mai departe legenda.

Foto: Getty Images, Profimedia