Vedete

Cum arată acum Oana Roman în costum de baie! A slăbit mult, iar fanii cred că şi-a micşorat stomacul

Cum arată acum Oana Roman în costum de baie! A slăbit mult, iar fanii cred că şi-a micşorat stomacul camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Oana Roman e mândră de felul în care arată! Vedeta a dat mai multe kilograme jos şi a pozat în costum de baie! Spune că nu este perfectă, dar nici nu îşi doreşte asta! E fericită în pielea ei!

De luni de zile a început seria transformărilor. Oana Roman a decis să ea jos câteva kilograme, a şi reuşit. În primul rând, vedeta a avut grijă la alimentaţie. “Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite. Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman.

Aceata a urmat şi câteva proceduri de remodelare corporală. Iată ce spune acum despre felul în care arată: "Nu sunt perfectă, dar nici nu mi doresc asta. Am 44 de ani şi sunt sănătoasă , sunt împăcată cu mine şi nu trăiesc după regulile şi dorinţele nimănui. Fac doar cum simt şi dacă prin ce fac reuşesc să fiu exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg.".

Recent, Oana Roman a fost pe litoral, a pozat în costum de baie, iar apoi a urcat imaginile pe reţelele de socializare. Fanilor nu le-a venit să creadă ce slabă este, au spus că a făcut o operaţie pentru a-şi micşora stomacul. Atunci, vedeta a reacţionat rapid: "Nu mă obosesc să mai dau explicaţii la asemenea aberaţii. Păcatul e al tău. Eu mor dacă mi fac orice la stomac pentru că era să îmi pierd viaţa în 2014 şi am o intervenţie foarte mare la abdomen. Dar răutatea, prostia , nesimţirea, efectiv nu au limite din păcate. 😉"

Oana Roman a slăbit 12 kilograme în 5 luni

Vedeta e tare mulţumită de transformarea sa. A pierdut şi mulţi centimetri în şolduri, în talie: "Rezultatul a fost aşa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie, cu procedurile acestea. Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzaţie foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen", a declarat Oana pentru Click!

Foto: Facebook, Click, BLITZ

Modifică Setările