News

Cum arată acum puştiul din Sex and the City?

Cum arată acum puştiul din Sex and the City?

Au trecut 12 ani de când roşcovanul apărea în serialul ”Sex and the City”, în calitate de fiu al Mirandei Hobbes, jucată de actriţa Cynthia Nixon, şi al lui Steve Brady, personaj interpretat de actorul David Eigenberg. Joseph, în rolul lui Brady, în SATC Ei bine, Joseph Punto, căci aşa se numeşte în realitate actorul, s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor după ce a apărut atât în serialul SATC, cât şi-n cele două filme ce-au urmat după încheierea serialului. Cel puţin până acum, când a hotărât să dea un interviu celor de la ”The Battery Company”. Alături de cei doi actori, într-o scenă SATC Interviul, luat de Jake Wilson şi Sas Goldberg, ni-l arată pe acum – adolescentul Joseph, destul de dezgheţat şi cool. Comic, Joseph a recunoscut că nu-şi mai aminteşte mare lucru de pe vremea când filma cu Cynthia, mai ales că atunci avea doar câţiva ani, dar a precizat că a fost o experienţă care i-a schimbat viaţa. Aşa arată în prezent Joseph Adolescentul Joseph apare îmbrăcat casual în acest video, cu o bluză în dungi şi o pereche de blugi deschişi la culoare, şi, evident, cu cârlionţii roşcovani la purtător.

Joseph a făcut cu ocazia aceasta şi o mărturisire şocantă, precizând că nu a urmărit niciodată serialul Sex and the City, şi că ”nu a fost interesat” să se vadă. Acesta a mai declarat şi că deşi n-a mai jucat într-un film din 2010, când s-a filmat SATC 2, acum joacă în diferite scenete rulate de şcoala sa.

Poate că adolescentul va apărea în SATC 3, film despre care se tot zvoneşte în ultima vreme. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) şi Jennifer Hudson (Louise) au dat indicii cum că va exista şi un SATC 3.