Vedete

Cum arată Adela Popescu în luna a şaptea de sarcină: "Îmi fac curaj să renunţ la ceva ce funcţionează"

Cum arată Adela Popescu în luna a şaptea de sarcină: "Îmi fac curaj să renunţ la ceva ce funcţionează" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adela Popescu mai are doar două luni până va deveni mamă de trei. Vedetă încearcă acum să schimbe ceva în rutină băieţilor, pentru a se dedica mai mult timp viitorului moştenitor.

“Şi... am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă "problemele" organizatorice gen pătuţ, maternitate, cadita, alte gânduri mă consumă acum. Chiar ieri am sunat-o pe Mona Ciurezu să mă înveţe puţîn ce trebuie să fac, să schimb puţin rutină de somn a băieţilor.
Amândoi sunt într-o perioada în care îşi doresc să facă totul cu mama, şi dacă în timpul zilei reuşim să le mai distragem atenţia, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Şi tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopţii. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coşmar sau pur şi simplu reasigurarea că sunt în siguranţă.
Momentan lucrurile decurg aşa: după băiţa eu rămân cu Alexandru în dormitor şi începe "momentul nostru" ,pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidenţe, citim şi într-un final, adoarme. Din fericire tot procesul nu durează foarte mult.
În tot acest timp Andrei stă cu Radu jos şi se uită împreună la desene ( a fost singură soluţie să îl oprim să nu vină peste mine şi Alexandru). După ce fratele mai mare adoarme, îl preiau pe Andrei în dormitorul nostru, unde povestim, ne mângăiem. Într-un final adoarme şi el. Îl mutăm lângă Alexandru în camera lor şi dorm împreună până dimineaţă, desigur, cu unele seri în care se mai trezesc, aşa cum spuneam mai sus.
Momentan ne este bine aşa, momentele de dinainte de somn sunt minunate şi avem nevoie de ele, însă nu pot să nu mă gândesc că după venirea pe lume a bebeluşului ele nu vor mai fi posibile, cel puţin nu atât de des ca acum.
Deci cu asta ne ocupăm acum: introducerea tatălui în schema de somn şi încercarea de a-i determina să adoarmă singurei. Momentan îmi pare o utopie, dar ne vom strădui, poate avem succes. Pe măsură ce facem "paşi" către desăvârşire, vă povestesc şi vouă. Acum sunt în stadiul în care îmi fac curaj să renunţ la ceva ce funcţionează, încercând să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap o vreme. Dar aşa a fost şi cu înţărcatul, şi bine am făcut că am fost consecvenţi”, povesteşte Adela.

 

 

Modifică Setările