Vedete

Cum arată Adelina Pestriţu în buletin? Vedeta n-a exagerat cu machiajul când a pozat în actul de identitate

Cum arată Adelina Pestriţu în buletin? Vedeta n-a exagerat cu machiajul când a pozat în actul de identitate camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Adelina Pestriţu e una dintre vedetele de la noi care nu se fereşte să împartă cu publicul detalii despe viaţa personală. Aşa face că de data aceasta, celebra vedetă a arătat tuturor cum arată în actul de identitate. Nu poartă machiaj strident, e naturală. 

Adelina Pestriţu este urmărită de milioane de fani în mediul online, cu ei are o relaţie foarte aproapită, le răspunde tuturor curiozităţior şi chiar le mai face şi câte un cadou, vreun giveaway cu premii irezistibile. Recent, vedeta a postat pe Facebook o imagine în care este pozată în maşină. Are un outfit cool şi o tunsoare care o prinde de minune. A avut şi un mesaj în dreptul imaginii: "Aşa aş vrea să-mi fie poza de buletin😂". Dar, dorinţa ei nu poate fi îndeplinită. Cu toate acestea, cum arată Adelina Pestriţu în buletin?

Ei bine, misterul a fost desluşit. Adelina Pestriţu are o poză în buletin cu părul ceva mai lung, până la umeri, poartă foarte puţin machiaj, e aproape naturală. Are buzele puţin rujate cu lipstick nude. Ce bine îi stă! Priviţi imaginea în galeria foto!

E sinceră! Adelina Pestriţu a dezvăluit câte operaţii estetice are

În anii trecuţi o vedeam pe Adelina Pestriţu în fiecare seară la TV, la Kanal D. A trecut rapid timpul, iar acum îi urmărim activitatea zilnic, în mediul online. Acolo este foarte activă. Nu trece zi fără să posteze în feed cel puţin o poză sau să încarce mai multe Instastory. Pe Instagram are peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani.

Chiar dacă este în izolare de aproximativ două luni de zile, vedeta continuă să îi ţină pe ai ei followers la curent cu tot ce face. Tocmai de aceea, recent, a decis ca aceştia să îi adreseze întrebări, iar ea le va răspunde negreşit. Au fost curioşi să afle rutina ei de înfrumuseţare, să vadă dressingul ei...dar şi aspecte neaşteptate. "Ce operaţii estetice ai?", este întrebarea pe care i-a adresat-o una dintre fane. Ştim cu toţii că multe celebrităţi atât de la noi, cât şi din afară apelează la ajutorul medicului estetician. Credeţi că Adelina a evitat răsunsul? Ei bine nu. Ea a fost sinceră şi a spus!

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările