News

Cum arată Andreea Bălan la o lună şi jumătate de când a născut

Cum arată Andreea Bălan la o lună şi jumătate de când a născut

Nici nu spui că a trecut printr-o operaţie de cezariană! Artista radiază de fericire şi a ajuns, din nou, la silueta iniţială.

Andreea Balan la Acces Direct 11

Andreea Bălan e, cu adevărat, un fenomen. Are o talie greu de egalat şi, deşi a devenit mămica unei fetiţe în urmă cu o lună şi jumătate, kilogramele acumulate în timpul sarcinii au dispărut ca prin farmec.

Andreea Balan Uita-ma partea a 2a
Andreea Bălan a filmat, acum o săptămână, videoclipul pentru "Uită-mă - partea a 2-a"

"În timpul sarcinii am luat 11 kg şi deja cred că mai am doar un kilogram de dat jos. Într-adevăr, eu am avut grijă să mănânc sănătos şi n-am mâncat pentru doi. Acum nu ţin regim, dar faptul că am început concertele, dansez la concerte, mă mişc, asta se simte şi aşa am dat jos mai repede. Am alăptat, dar acum nu mai alăptez", a declarat ea pentru "Acces Direct".

Andreea Balan la Acces Direct 10

Întrebată dacă are planuri de căsătorie, Andreea Bălan a recunoscut că partenerul ei de viaţă, George Burcea, i-a pus deja marea întrebare.

"S-a întâmplat, într-adevăr, în vacanţa din ianuarie, când am conceput-o pe Ella. L-am ascuns mereu de alte inele şi nu am vrut să mă promovez prin logodnă sau prin viaţă personală. Nouă nu ne place să mergem la primărie, nu ne-ar plăcea o slujbă în biserică, ne-ar plăcea pe o plajă, într-o vacanţă. Nu vreau nici acte, nici în biserică. Nu am spus că am primit inel ca să nu fiu asaltată de întrebări", a povestit Andreea Bălan.

Andreea Balan la Acces Direct 12

Activă cum o ştim, Andreea Bălan a revenit în forţă pe piaţa muzicală cu o serie de concerte în toată ţara, dar şi cu un clip nou, partea a doua a hit-ului "Uită-mă", în care, surpriză, apare şi logodnicul ei, George Burcea.

Andreea Balan si george Burcea uita-ma

Modifică Setările