News

Cum arată Anna Wintour fără celebrii ochelari de soare?

Cum arată Anna Wintour fără celebrii ochelari de soare?

attends the "First Monday In May" world premiere during the 2016 Tribeca Film Festival opening night at BMCC John Zuccotti Theater on April 13, 2016 in New York City.

S-o vezi pe celebra Anna Wintour, editorul şef al revistei Vogue America, fără faimoşii ei ochelari de soare fumurii este un lucru rar. A purtat ochelari şi la întâlnirea cu regina Fie că se află în plin soare, fie că este în interior, britanica de 68 de ani nu se desparte de acei ochelari mari, care-i acoperă aproape jumătate de faţă, foarte mute persoane aproape neştiind cum arată aceasta fără nelipsitul accesoriu.

Ochelarii sunt, pentru Anna, un trademark asemănător cu veşnica ei tunsoare bob.

Ei bine, ieri a fost o ocazie rară în care am văzut-o pe regina neîncoronată a modei fără ochelari de soare, în timpul unei ieşiri în New York.

Văzându-i chipul, aproape că înţelegem de ce preferă Anna să şi-l ascundă în spatele ochelarilor, căci tenul vedetei este destul de ridat şi deshidratat, lucru accentuat de machiajul intens adoptat în timpul acestei ieşiri.

Cu toate acestea, este de apreciat că Anna nu a simţit să apeleze în vreun fel la chirurgia estetică şi a lăsat timpul să-şi lase urmele fireşti pe tenul ei.

Foto: Hepta

Modifică Setările