News

Cum arată astăzi actorul din Jake şi Grăsanul. Joe Penny a încercat mai multe joburi, dar a iubit o singură femeie

Cum arată astăzi actorul din Jake şi Grăsanul. Joe Penny a încercat mai multe joburi, dar a iubit o singură femeie camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Şarmant, brunet, carismatic, cu un zâmbet seducător, aşa arăta Joe Penny pe vremea când juca în serialul Jake şi Grăsanul. Astăzi, la 63 de ani, faimosul actor mai are doar câteva dintre trăsăturile cu care tăia respiraţia admiratoarelor.

Joe s-a depărtat în 2016 de lumina reflectoarelor, asta după ce a apărut  în filmul Trădată în adolescenţă,în 2011, şi în producţia cinematografică The Last Night Inn, în 2016.

Puţini sunt însă cei care ştiu că înainte de a cunoaşte celebritatea la Hollywood, Joe a încercat mai multe joburi, printre care şi cea de spălator de vase într-un restaurant. Acesta a fost modul prin care Penny a dorit la momentul respectiv să îşi ajute familia. Părinţii erau divorţaţi, iar el mai avea acasă şapte fraţi.

A cunoscut celebritatea cu rolul din Jake şi Grăsanul, dar la fel de cunoscute sunt apariţiile sale în Trandafirii sunt pentru bogaţi, Jane Doe etc.

 

Viaţa conjugală a lui Joe Penny este la fel de reuşită ca şi cariera sa. El este căsătorit cu Cindy M. Penny din 2004.

Deşi se afişează foarte rar în public, între cei doi a existat întotdeauna o legătură puternică. Mariajul lor a fost întotdeauna scutit de bârfe şi de acuzaţii de infidelitate. De aceea, la un moment dat, se suspecta că ar fi homosexual. Joe a avut întotdeauna ochi doar pentru soţia sa, un lucru greu de înţeles în Cetatea filmului.

Modifică Setările