News

Cum arată astăzi Al Bundy! Ed O'Neill s-a căsătorit de două ori cu aceeaşi femeie

Cum arată astăzi Al Bundy! Ed O'Neill s-a căsătorit de două ori cu aceeaşi femeie camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ed O'Neill a devenit cunoscut în rolul lui Al Bundy, vântătorul de pantofi din Familia Bundy (Married With Children), serial ce a fost difuzat timp de 10 ani, între 1987 şi 1997. În cariera sa de peste 40 de ani, actorul a avut însă parte de multe momente interesante şi mai multe nominalizări la premii.

Ed O'Neill s-a născut pe 12 aprilie 1946, în Youngstown, Ohio. Mama sa lucra ca asistent social, iar tatăl său era şofer de camion şi oţelar. O'Neill s-a perfecţionat în istorie, întrucât juca fotbal şi obţinuse o bursă la Universitatea Ohio. Ulterior s-a transferat la Youngstown State University, unde a a jucat ca apărător. Când cariera sa în fotbal s-a încheiat, s-a întors la şcoală şi a început să studieze actoria.

Pentru a se întreţine, O'Neill a lucrat ca profesor suplinitor într-un liceu şi ospătar la restaurantul lui O'Neal's Balloon. Din fericire, cariera sa în cinematografie a început să prindă avânt şi să prindă câte un rol.

În 1986, O'Neill s-a căsătorit cu actriţa Catherine Rusoff. Cei au fost împreună până în 1989, când au decis să meargă pe drumuri separate. Patru ani mai târziu, în 1993, viaţa le-a mai dat o şansă. Catherine şi Ed şi-au dat seama că încă au sentimente unul pentru celălalt şi au decis să formeze din un cuplu. Astăzi, după 27 de ani, sunt încă împreună.

O'Neill a fost şi protagonistul unor gafe, amplu taxate de jurnalişti. Actorul a susţinut că şi-a făcut debutul în filmul Deliverance, lansat în 1972. Interesant este că starul nu apare în această producţie. O altă greşeală a făcut atunci când a cunoscut-o pe Britney Spears şi habar nu avea cine era.

Cu păru alb, plin de riduri şi ceva mai multe kilograme în plus, O'Neill aminteşte astăzi mai puţin de personajul legendar din Familia Bundy.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările