News

Cum arată astăzi "Kassandra". Coraima Torres s-a luptat de câteva ori cu suferinţa

Cum arată astăzi "Kassandra". Coraima Torres s-a luptat de câteva ori cu suferinţa camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cine nu îşi aminteşte de Kassandra, tiganca dintr-o famile nobilă crescută de o familie de circari. După ce îi este promisă unui bărbat nepotrivit, tânăra ajunge să cunoască adevărata dragoste în braţele lui Luis David Contreras, nimeni altul decât Osvaldo Rios.

Coraima Torres avea doar 17 ani când a interpretat-o pe Kassandra. Telenovela a fost difuzată în 180 de ţări şi a bătut orice record de audienţă. Cu inocenţa şi şarmul ei irezistibil, actriţa a reuşit să îşi câştige celebritatea şi să rămână în sufletul celor care i-au urmărit povestea.

Astăzi, Coraima locuieşte în Bogotá, împreună cu fiul ei, Manu, şi soţul, actorul Nicolas Montero, pe care l-a cunoscut în Columbia în 1996, la filmările pentru producţia Sueños y espejos. În 2011, cei doi au fost aproape de divorţ, după ce Montero a avut o aventură cu o colegă mult mai tânără, Diana Hoyos . El avea 45, ea 26 de ani. Coraima a decis să mai dea o şansă relaţiei şi i-a iertat escapada.

La 47 de ani, actriţa demonstrează că timpul poate trece uneori cu multă graţie. Coraima nu a apelat la operaţii estetice se menţine în formă, nu are riduri şi un fizic de invidiat, aşa cum demonstrează imaginile distribuite pe reţele de socializare.

În urmă cu doi ani, actriţa venezueleană a fost încercată, din nou, de viaţă, dar a reuşit să depăşească momentul greu. Coraima Torres mărturisea atunci că în corpul ei au fost detectate trei tumori. Actriţa a răsuflat uşoară când, după câteva teste, s-a stabilit că sunt, de fapt, benigne.

Coraima a spus atunci că la fiecare şase luni merge la medic, pentru că în familia ei această boală are un istoric, asta după ce sora şi mătuşa ei au suferit de această boală. Norocul lor a fost că diagnosticul a fost dat la timp, iar acum sunt bine. Torres continuă să fie implicată în campanii pentru detectarea cancerului de sân la timp şi să joace în telenovele, dar niciuna dintre aceste producţii nu a mai avut succesul serialului Kassandra.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările