News

Cum arată astăzi Morticia din „Familia Addams“? Actriţa Anjelica Huston este de nerecunoscut

Cum arată astăzi Morticia din „Familia Addams“? Actriţa Anjelica Huston este de nerecunoscut camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În anul 1964, Charles Addams crea serialul „The Addams Family“, care a avut episoade până în anul 1966, iar după 25 de ani, regizorul Barry Sonnenfeld readucea pe marile ecrane „Familia Addams“, într-un film carea avea premiera în Statele Unite pe 22 noiembrie 1991.

Personajele principale din celebrul film erau Morticia şi Gomez Addams, dar şi restul personajelor care locuiau cu ei în casă, printre care Lurch, Pugsley, Wednesday şi Vărut Itt.

Născută pe 8 iulie 1951, în California, actriţa Anjelica Huston este cea care a jucat rolul maleficei Morticia Addams. Ajunsă la 67 de ani, fiica regizorului John Huston şi totodată nepoata legendarului actor britanic Walter Huston, a câştigat, în anul 1986, premiul Oscar pentru „Cel mai bun rol secundar“ în filmul „Onoarea familiei Prizzi“, iar apoi a cucerit lumea datorită talentului arătat în „Familia Addams“.

În acest an, actriţa Anjelica Huston va apărea, alături de Keanu Reeves, în filmul „John Wick: Chapter 3 - Parabellum “, ea fiind total schimbată faţă de cum arăta în anul 1991.

Mai multe fotografii din prezent cu Anjelica Huston, actriţa care o juca pe Morticia Addams, pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările