News

Cum arată astăzi Nick din serialul Tequila şi Bonetti! Actorul Jack Scalia s-a schimbat radical FOTO

Cum arată astăzi Nick din serialul Tequila şi Bonetti! Actorul Jack Scalia s-a schimbat radical FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Actorul care o cucerea pe Sue Ellen în Dallas şi făcea echipă cu un patruped în serialul Tequila şi Bonetti poate fi astăzi cu greu recunoscut de admiratoare.

La 68 de ani, Jack Scalia a albit complet, are faţa desenată de riduri, iar forma fizică pe care o afişa e astăzi doar o amintire. Actorul a jucat baseball de performanţă, dar un accident nefericit avea să îl împrietenească cu actoria.Cu toate astea, Jack a rămas fidel mişcării şi a fost mulţi ani nelipsit din sala de fitness, acum însă nu mai poate ţine pasul.

Viaţa sentimentală, un eşec

Deşi a fost tot timpul adorat de femei, Jack a dat rateuri la capitolul viaţă sentimentală. A fost căsătorit cu modelul Joan Rankin şi cu Karen Baldwin, câştigătoarea “Miss Universe” din anul 1982, dar fiecare mariaj s-a soldat cu un divorţ.  Actorul are o relaţie specială cu cele două fete pe care le are, Olivia şi Jacqueline.

De-a lungul timpului, şarmantul brunet a întâmpinat şi probleme cu legea. În 2012 actorul era arestat pe aeroportul din Los Angeles după ce în bagajul lui era depistat un pistol. Actorul a motivat că avea arma de la un prieten. A plătit atunci o cauţiune de 10.000 de dolari.

Modifică Setările