News

Cum arată astăzi Oana Vincu şi Cezar Hălmăgean, foşti membri ai trupei Genius? Oana este schimbată total şi a devenit artistă de operă

Cum arată astăzi Oana Vincu şi Cezar Hălmăgean, foşti membri ai trupei Genius? Oana este schimbată total şi a devenit artistă de operă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A fost odată ca niciodată formaţia pop Genius.

O formaţie de trei timişoreni cool, Oana Vincu, Cezar Hălmăgean şi Ovidiu Hălmăgean, care făcea valuri în muzica românească a anilor 90, cu piese precum Macho Man, Oraşul trist, Cheful, Vara etc. Când n-a mai mers cu muzica, cei trei s-au reorientat spre domenii şi destinaţii surprinzătoare. 

Oana a decis să-şi încerce norocul în America, unde a plecat împreună cu Cezar, cei doi formând un cuplu de aproape zece ani. Cezar a investit banii câştigaţi din muzică în echipamente muzicale şi în IT. Acum, acesta lucrează în statul Nevada, în domeniul programări web, un domeniu în care a făcut carieră. Fizic, însă, Cezar pare aproape neschimbat faţă de anii adolescenţei.

Al treilea membru al trupei, Ovi, este singurul care a decis să rămână în Timişoara, unde şi-a deschis o firmă de producţii video.

Reîntoarsă în ţară, fosta solistă a trupei Genius a absolvit Conservatorul de la Timişoara  şi s-a susţinut financiar acordând lecţii de canto. Mai surprinzător este, că mai nou, am descoperit-o pe Oana de la Genius pe scena Operei, în ipostaza de mezzo soprană în musical-ul Romeo şi Julieta pus în scenă la Timiţoara, interpretând rolul lui Lady Capulet.

Chiar şi look-ul Oanei este total diferit, astăzi, de ceea ce ne aducem noi aminte din perioada de glorie a trupei timişorene.

Altfel, fosta vedetă a anilor 90, care locuieşte astăzi tot în Timişoara, nu are nicio informaţie despre statutul ei personal pe pagina ei de Facebook, ceea ce ne face să bănuim că artista nu este căsătorită.

Comentarii

Modifică Setările