News

Cum arată astăzi protagoniştii filmului Love Story. Ryan O’Neal a fost la un pas de moarte

Cum arată astăzi protagoniştii filmului Love Story. Ryan O’Neal a fost la un pas de moarte camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cine nu a lăcrimat atunci când a văzut Love Story, unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile? O poveste de dragoste atât de frumoasă şi actuală, dar care se termină atât de trist. Ali MacGraw şi Ryan O'Neal au fost cuplul de vis al anilor şaptezeci.

Cei doi au descoperit faima jucând în cunoscuta producţie şi au făcut ca povestea lor să treacă de la o generaţie la alta, dar iată ce fac actorii astăzi!

Ali MacGraw şi Ryan O'Neal (79 de ani) interpretau un cuplu de studenţi care vin din clase sociale diferite, dar ajung să se iubească, chiar dacă tatăl lui se împotriveşte. Idila lor se termină se sfârşeşte printre lacrimi, deoarece Jenny Cavilleri moare de cancer. Ali şi Ryan au devenit staruri la Hollywood după succesul acestei producţii faimoase. Cariera lui Ryan a atins înălţimi ameţitoare atunci când a jucat alături de Barbra Streisand (77 de ani) în filmul What’s Up, Doc ?.

Ryan, în vârstă de şaptezeci şi opt de ani, mai lucrează ca actor şi astăzi. Ba mai mult a făcut parte din  distribuţia serialului Bones din 2006 până în 2017.

Viaţa amoroasă a lui Ryan O'Neal ar putea bate orice film de la Hollywood. Actorul a fost într-o relaţie cu vedeta din Îngerii lui Charlie, Farrah Fawcett, timp de şaptesprezece ani. A cerut-o în căsătorie pe cea care îi schimbase viaţa în iunie 2009, chiar înainte ca actriţa să moară de cancer. Tragediile din viaţa lui nu s-au oprit însă aici.  Ryan a fost diagnosticat cu leucemie în 2001 şi cancer de prostată în 2012. El a dezvăluit că şansele de supravieţuire au fost mari, deoarece a aflat de existenţa bolii încă de la început.

Ali MacGraw a fost, de asemenea, nominalizată la Globul de Aur pentru prestaţia din Love Story.

Deşi nu a mai prins un rol la fel de promiţător, Ali a apărut în numeroase filme de suspans, dar şi în câteva seriale TV. Ba chiar într-un sezon al serialului Dinastia.

S-a retras din actorie, dar a lansat o carte şi un DVD despre yoga , care au devenit bestseller-uri. A fost căsătorită cu legenda hollywoodiană Steve McQueen  din 1973 până în 1978. Are un fiu, care a lucrat şi în showbiz, din mariajul cu producătorul Robert Evans.

 

Citește și ...