News

Cum arată astăzi Xena! Lucy Lawless a fost acuzată că e lesbiană, dar îşi ascunde orientarea sexuală

Cum arată astăzi Xena! Lucy Lawless a fost acuzată că e lesbiană, dar îşi ascunde orientarea sexuală camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cine nu îşi aminteste de Xena- Prinţesa războinică, care cu trupul ei impunator se aşternea în faţa pericolului? Cu ochii ei de un albastru marin, formele voluptoase, dobândite în urma orelor istovitoare de fitness, şi pielea frumos bronzată, Lucy Lawless a fost la vremea respectivă o revelaţie.

Lucy Lawless (51 de ani) a luptat ca „Xena” între 1995 şi 2001. Din păcate, serialul s-a încheiat în 2011, iar din acel moment Lucy a trebuit să caute noi proiecte; a preluat roluri mai mici în producţii hollywoodiene, precum Spiderman, Two an a Half Men şi CSI: Miami.

Mai târziu, regizorul Peter Jackson (57 de ani) a vrut să o distribuie  în rolul „Galadriel”, în filmele The Lord of the Rings, însă Lawless era însărcinată la acea vreme, aşa că personajul i-a revenit în cele din urmă lui Cate Blachett (50 de ani) .

Astăzi, Lawless este considerată un adevărat idol pentru comunitatea LGBTQ. Ani la rândul, actrita a fost acuzată că îşi ascunde orientarea sexuală, asta dupa ce a dat apă la moară cârcotaşilor cu scenele în care face dragoste cu o femeie în Spartacus, dar şi legăturii strânse pe care o avea cu Gabrielle în serialul Xena. Cu toate astea prin viaţa ei nu s-au perindat decât doi bărbaţi.  Actriţa i-a spus prima dată  ‘’Da!’’ lui Garth Lawless. Cei doi s-au căsătorit în 1988, au devenit părinti, dar ânu au rămas decât şapte ani împreună. Actriţa de 51 de ani are acum un mariaj de poveste cu producătorul serialului Xena, Rob Tapert (64 de ani), cu care are doi băieţi, Julius şi Judah.

Bruneta care învingea cu atâta graţie pericolul a cunoscut câteva transformari radicale în decursul anilor şi nu mai aminteşte deloc de personajul pe care îl juca. Acum e blondă, mult mai feminină, iar pe chipul ei tronează câteva riduri.

 

Comentarii

Modifică Setările