News

Cum arată azi cei patru fraţi din trupa irlandeză The Corrs?

Cum arată azi cei patru fraţi din trupa irlandeză The Corrs?

Dacă ai fost un copil al anilor '90 îţi aduci aminte, cu siguranţă, de această trupă formată din patru fraţi irlandezi frumoşi şi talentaţi. Este vorba despre The Corrs, acea trupă ce combina muzica pop-rock modernă cu ceva influenţe tradiţionale irlandeze şi care le avea în componenţă pe surorile Andrea (43), Sharon (47), Caroline (44) şi pe fratele lor, Jim (53). The Corrs atunci: Jim, Andrea, Sharon şi Caroline Şi acum: Caroline, Andrea, Jim şi Sharon Îţi aduci aminte cu siguranţă de hiturile lor de la sfârşitul anilor 90, What Can I Do?, So Young sau Runaway, dar la fel de sigur este că, astăzi, puţin mai ştiu ce fac şi cum mai arată fraţii Corr.

Ei bine, timp de 10 ani, aceştia nici n-au mai făcut nimic, luând o pauză în 2006 pentru a se concentra pe carierele lor solo şi pe vieţile lor personale.

Cu toate acestea, în 2016, cei patru fraţi s-au strâns din nou împreună pentru a lansa un nou album şi un turneu european pentru promovarea acestuia, iar în noiembrie anul acesta, urmează să lanseze al şaptelea lor disc de studio, Jupiter Calling.

Noi vă invităm să vedeţi cât de frumos a trecut timpul peste Andrea, Sharon, Caroline şi Jim Corr!

Fraţii Andrea, Sharon, Caroline şi Jim, astăzi
Solista The Corrs, Andrea, este la fel de sexy ca întotdeauna
Modifică Setările