Vedete

Cum arată azi Ray Krebbs din serialul Dallas! Actorul Steve Kanaly era să îşi piardă marea iubire pentru că era prea sărac

Cum arată azi Ray Krebbs din serialul Dallas! Actorul Steve Kanaly era să îşi piardă marea iubire pentru că era prea sărac camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Actorul Steve Kanaly este cunoscut mai ales pentru interpretarea legendară a lui Ray Krebbs în serialul de televiziune Dallas. Cowboyul care încearcă să se integreze în familia Ewing a fost interpretat de Steve Kanaly din 1978 până în 1989.

De asemenea, actorul a jucat, la mijlocul anilor 90 în All My Children, dar şi în alte de 20 de filme. Dar ce ştim despre viaţa personală a lui Kanaly?

Steve Kanaly şi soţia sa Brent Power sunt căsătoriţi din 1975. Cei doi sunt de 45 de ani împreună, dar începutul relaţiei lor a fost cam stâncos.

La acea vreme, Steve îşi începea cariera ca actor, dar încă aştepta marele succes. Brent ştia cât de greu poate fi să câştigi bani în acest fel, aşa că nu era sigură că poate avea un viitor alături de Steve. „Lui Brent nu-i plăcea străduinţa mea în actorie. Nu era dispusă să fie alături de un artist care se luptă. Era un oarecare snobism, pentru că tatăl ei avea o poziţie financiară excelentă”, povestea actorul.

Din fericire, Brent a cedat în faţa iubirii şi a acceptat să se căsătorească cu Steve. La doar 3 ani de la nuntă, Kanaly cunoştea succesul mondial cu rolul din Dallas. Au devenit apoi părinţii a doi copii.

Astăzi, Kanaly şi Brent Powers se simt împliniţi şi se bucură de momentele pe care le petrec alături de cei patru nepoţi.

„Sunt fericit alături de soţia mea. Suntem cei mai buni bunici. Acum avem patru nepoţi şi toţi sunt în San Francisco, aşa că încercăm să ajungem acolo o dată pe lună, timp de cel puţin o săptămână”, povesteşte actorul.

Spre deosebire de Larry Hagman (J.R) care s-a luptat toată viaţa cu excesele, Steve a fost întotdeauna o fire cumpătată, aşa că nu arată cei 74 de ani pe care îi are.

Kanaly a fost dorit iniţial pentru rolul lui Bobby Ewing, dar o schimbare de plan l-a făcut să devină Ray şi să îndrăgească acest personaj.. Când Steve Kanaly a dat semne că îşi doreşte să părasească serialul din cauza lipsei de dezvoltare a personajului sau, Larry Hagman a venit cu ideea de a-l transforma pe Ray în fiul ilegitim al lui Jock Ewing.

 

 

 

 

Modifică Setările