Vedete

Cum arăta Bianca Brad în anii '80-'90, când apărea în toate reclamele şi revistele de modă ale vremii FOTO

Cum arăta Bianca Brad în anii '80-'90, când apărea în toate reclamele şi revistele de modă ale vremii FOTO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Fostul manechin păstrează şi astăzi acele trăsături frumoase care i-au adus titlul de Miss România 1990. Iată ce spune despre era în care apărea pe catwalk.

Ieri, Ziua Internaţională a Modei, Bianca Brad a rememorat perioada în care a fost manechin, postând pe pagina ei de socializare câteva fotografii vechi, dar şi câteva gânduri legate de anii în care era în prim-planul modei româneşti

Cu această ocazie, Bianca Brad a ţinut să puncteze faptul că, deşi s-a lansat în modelling în perioada comunistă, ea nu face parte din grupul manechinelor creatoarei Zina Dumitrescu.

Nu am fost lansată în lumea modei de doamna Zina Dumitrescu, aşa cum se vehiculează, şi că am colaborat doar la 2 din prezentările pe care le-a organizat de-a lungul timpului. Prima oara a fost când am ţinut locul unei manechine care nu a mai putut participa, şi a doua oară, când a organizat o prezentare cu manechinele anilor 80 – o prezentare foarte reuşită, de altfel, la care mă bucur că am luat parte!"

Cum a debutat, însă, Bianca Brad în lumea modei? "Am ajuns să fiu manechin datorită fratelui meu mijlociu, Marian, care a ajuns în lumea modei absolut întâmplător… A fost văzut şi ales la un casting, la care se dusese doar ca să îi fie alături unui prieten care voia să facă asta, fratele meu fiind pe atunci student la seral şi având deja un serviciu. Apoi, după ce s-a angajat la APACA, m-a luat să văd cum e pe acolo…? Am fost văzută, m-au pus să merg pe ritmul muzicii şi se pare că le-a plăcut de mine, deoarece mi-au spus că, după ce termin liceul, dacă doresc să mă angajez acolo şi mai sunt locuri, să revin. Ceea ce am şi făcut!?”, a explicat vedeta.

Bianca Brad a detaliat cum arăta viaţa sa de manechin bine cotat, cu foarte multe prezentări de modă şi şedinţe foto pentru reviste, reclame, calendare.

„Uneori mă gândesc că dacă mă năşteam în America şi făceam tot ce am făcut aici, pe plan profesional – prezentări de modă, şedinţe foto, coperţi pentru reviste, reclame, emisiuni TV, film, muzică, prezentator de evenimente, voice-over-uri pentru reclame şi desene animate, editoriale etc, viaţa mea ar fi fost cu totul şi cu totul diferită…? Au fost multe lipsuri, dar chiar şi aşa, a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea, de care îmi voi aminti mereu, cu nostalgie, cu bucurie şi cu multă recunoştinţă!”, a încheiat ea. (vezi şi galeria foto)