Lifestyle

Cum arăta Boris Johnson în tinereţe? Vă vine să credeţi c-a fost un Casanova?

Cum arăta Boris Johnson în tinereţe? Vă vine să credeţi c-a fost un Casanova? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Premierul britanic în vârstă de 55 de ani a îngrijorat o lume întreagă, săptămâna trecută.

Infectat cu Covid-19, Boris Johnson a ajuns la un pas de a fi trecut pe aparate, la secţia de terapie intensivă a unui spital londonez. Din feririce, organismul acestuia a rezistat, iar Boris a fost externat şi s-a întors pentru recuperare la reşedinţa lui personală.

Acesta nu se va reuni, însă, cu logodnica lui însărcinată, Carrie Symonds, care va da naştere unui copil în două luni. Interesant cum a făcut această pandemie o vedetă din acest politician conservator, fost primar al Londrei şi jurnalist la bază.

Şi mai interesant este că cei din afara regatului britanic îl cunosc cu aspectul lui prezent, de bărbat cu înfăţişare şleampătă şi cu părul semi ciufulit. Puţin au idee cum arăta acest politician de marcă în tinereţea lui tumultuoasă.

Căsătorit de două ori şi tată a patru copii legitimi şi a unuia provenit dintr-o aventură amoroasă în afara mariajului, Boris a călcat strâmb de cel puţin trei ori în cadrul celei de-a doua sa căsnicii, finalizate în 2018, cu avocata Marina Wheeler. În poza de mai jos, Boris apare alături de prima lui soţie, Allegra Mostyn-Owen.

V-aţi fi aşteptat că acest Boris Johnson din prezent să fi fost un aşa cuceritor, în tinereţea lui?

Foto: Profimedia, Twitter, Mirrorpix

Modifică Setările