Royals

Cum arată capela St. George pregătită pentru nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle!

Cum arată capela St. George pregătită pentru nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Aşteptarea a luat sfârşit! În doar câteva minute, invitaţii de seamă la nunta regală vor începe să-şi facă apariţia, în timp ce mireasa va sosi alături de mama sa, Doria Rangland, în jurul orei de 13:30 (ora României).  Aşadar, la primele ore ale dimineţii, s-au făcut ultimele aranjamente la capela St. George.

Floriştii şi echipa însărcinată cu aranjamentele florale au fost văzuţi în faţa Castelului Windsor încă de la primele ore ale dimineţii. Aceştia au împânzit capela regală şi castelul Windsor cu buchete imense formate din bujori albi, florile ei preferate, şi trandafiri albi, despre care se ştie că au fost florile preferate ale Prinţesei Diana. Alte flori şi plante care au fost folosite, astăzi: degetăriţe, fag, mesteacăn, carpen şi multe alte flori de sezon, aşa cum şi-a dorit Meghan Markle.

Philippa Craddock, cea însărcinată cu aranjamentele florale

Cea responsabilă pentru aranjamentele florale din ziua nunţii a fost Philippa Craddock, care s-a declarat onorată de faptul că Meghan şi Harry au ales-o să se ocupe de acest detaliu atât de important în ziua nunţii lor. Tot ea este cea care a realizat buchetul lui Meghan, despre care se crede că e format din aceleaşi flori ca aranjamantele florale, dar şi florile pe care domnişoarele de onoare de vor purta.

Arcade imense de flori naturale

Invitaţii de seamă vor fi întâmpinaţi cu o arcadă imensă formată din trandafiri şi bujuri albi la West Door, acolo unde stau aşezaţi şi fotografii acreditaţi pentru acest eveniment. Astfel de aranjamente se regăsesc peste tot în capelă, chiar şi altarul fiind decorat cu flori naturale, voluminoase. Iată imagini de la faţa locului!