Lifestyle

Cum arată casa actorilor Tom Hanks şi Rita Wilson, infectaţi cu noul coronavirus

Cum arată casa actorilor Tom Hanks şi Rita Wilson, infectaţi cu noul coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cei doi actori abia aşteaptă să ajungă acasă, în California.

După ce au anunţat că au fost infectaţi cu COVID-19 pe platoul de filmare a unei noi producţii biografice a lui Elvis Presley, turnată în Australia, actorii Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost internaţi de urgenţă într-un spital din Queensland.

Între timp, medicii i-au externat la cerere, având promisiunea celor două staruri că vor rămâne în carantină - lucru pentru care, de altfel, Tom Hanks a şi închiriat o vilă, unde a rămas în izolare alături de soţia lui.

Din păcate, primele date arată că cei doi actori nu se simt tocmai bine, deşi primesc în continuare tratament, dar gândesc pozitiv şi abia aşteaptă momentul în care se vor putea întoarce acasă.

Ce înseamnă acasă pentru Tom Hanks şi Rita Wilson? Ei bine, cuplul deţine o impunătoare vilă în Pacific Palisades, amplasată pe un teren supraînălţat, cu o arhitectură ultramodernă.

Nu ne-am fi închipuit că cei doi, care aveau până nu demult o altă vilă în proprietate tot în Pacific Palisades, cu puternice accente clasic mexicane, vor prefera să locuiască într-un gigant cu trei nivele + mansardă, construit după cele mai noi standarde şi cele mai futuriste linii.

Totuşi, această masivă locuinţă are doar 4 dormitoare şi 5 băi, deci spaţiile sunt generoase, iar parterul beneficiază de o vastă deschidere.

Afară, starurile se pot relaxa înotând în piscina în formă dreptunghiulară, bucurându-se de peluza semicirculară sau grădinărind în spaţiul dedicat ierburilor aromatice şi legumelor de tot felul. Totul înconjurat de pomi şi vegetaţie din abundenţă.

Rămâne de văzut când vor putea Tom Hanks şi Rita Wilson să se bucure din nou de acest mic paradis de acasă.