Vedete

Cum arăta Cătălin Măruţă acum 13 ani? Atunci începea prima lui emisiune în direct, la Pro TV

Cum arăta Cătălin Măruţă acum 13 ani? Atunci începea prima lui emisiune în direct, la Pro TV camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Pe Cătălin Măruţă îl vedem de luni până vineri la Pro TV, de la ora 15.00, dar cum arăta el la debut? De 13 ani prezintă aceeaşi emisiune, pe acelaşi post TV. 

E sărbătoare la Pro TV, dar şi în familia lui Cătălin Măruţă. Emisiunea pe care acesta o prezintă a împlinit 13 ani. De 13 ani prezentatorul intră în direct de luni până vineri. A avut o mulţime de invitaţi, o mulţime de materiale, o mulţime de scene inedite. 

Cătălin Măruţă a povestit acum despre prima sa emisiune în direct, la Pro TV. Da, a avut emoţii:

"3, 2, 1... Suntem în direct!" Când am auzit asta, acum fix 13 ani, aveam inima cât un purice şi speram ca visul meu să se îndeplinească! Începea prima mea emisiune în direct la ProTv, televiziunea căreia îmi doream cel mai mult să îi spun "acasă". După atâţia ani, mă simt dator să vă mulţumesc că mi-aţi fost alături, că aţi crescut sau aţi îmbătrânit un pic lângă mine, că m-aţi primit în casele voastre zi de zi, ca pe un bun prieten. Sunt norocos că v-am intrat în suflet şi pentru că am o echipă de nota 20! Continuăm, desigur, cu aceeaşi energie! Al vostru sincer mereu, Măruţă!", a scris el pe Facebook.

Alături, prezentatorul a încărcat şi imagini, unele de acum 13 ani, unele mai recente. Avea aproape acelaşi stil vestimentar.

Fanii din mediul online au ţinut neapărat să îl felicite pe Cătălin Măruţă: "Eşti chiar norocos şi trebuie să-ti mulţumeşti lui Dumnezeu în fiecare zi.Afara de această emisiune de succes ai o nevastă cuminte, frumoasă, talentată şi deşteaptă care ţi-a dăruit doi copii minunaţi.Bravo , Măruţă,multumeste-i şi mamei tale care te-a născut sub o stea norocoasă.Succes pe mai departe."

Foto: Facebook. 

Modifică Setările