News

Cum arată cea cu care Tom Cruise avea o idilă în Top Gun! Kelly McGillis a trecut prin câteva schimbări şocante

Cum arată cea cu care Tom Cruise avea o idilă în Top Gun! Kelly McGillis a trecut prin câteva schimbări şocante

Tom Cruise revine cu Top Gun, dar nu o mai avea ca şi  parteneră pe actriţa Kelly McGillis, instructoarea Charlotte ”Charlie” Blackwood care îi tăia răsuflarea acum 33 de ani.

Dacă peste Cruise anii pare că nu au lăsat urme, nu acelaşi lucru se poate spune despre fosta sa parteneră, actriţa Kelly McGillis. Fosta blondă care părea că a făcut un pact cu sex appeal-ul  nu mai are nimic din strălucirea de altădată. La 61 de ani, Kelly a pierdut lupta cu kilogramele, s-a depărtat de lumina reflectoarelor şi aduce mai degrabă cu o bunicuţă istovită decât cu un star de cinema.

Actriţa a încercat ani la rândul să îşi înfrângă o mare slăbiciune, cea pentru alcool, şi a ajuns şi în câteva centre de dezalcoolizare. După ce a renunţat la cinematografie, McGillis şi-a deschis un bar în Key West, Florida şi s-a dedicat acţiunilor de voluntariat, aşa a ajuns să lucreze cu dependenţii de alcool şi de droguri, având ca model propria poveste. La capătul a două mariaje cu probleme, Kelly a recunoscut în 2009 că este lesbiană, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu Melanie Leis.