News

Cum arată cei doi băieţi mari ai Juliei Louis Dreyfus, Elaine din Seinfeld?

Cum arată cei doi băieţi mari ai Juliei Louis Dreyfus, Elaine din Seinfeld?

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 16: Julia Louis-Dreyfus and family attend "Enough Said" New York Screening at Paris Theater on September 16, 2013 in New York City. (Photo by Rob Kim/Getty Images)

Pe Julia Louis Dreyfus o cunoaştem mai ales din legendarul serial de comedie Seinfeld, acolo unde a jucat-o magistral pe Elaine Benes.

Însă actriţa ajunsă la 56 de ani face, azi, istorie pe cont propriu, cu rolul din serialul de comedie Veep, pentru care a fost recompensată, ieri, la gala premiilor Emmy, cu al şaselea trofeu consecutiv.

Julia Louis-Dreyfus alături de soţul ei şi cei doi fii ai lor

Cu această ocazie, Julia Louis Dreyfus a făcut istorie, egalând-o pe actriţa Cloris Leachman pentru cele mai multe trofee Emmy obţinute de un performer, şi anume opt.

Lăsând la o parte succesul profesional de necontestat al actriţei, despre viaţa ei profesională cunoaştem mai puţin, căci Julia nu este genul acela de vedetă care să fie foarte prezentă în presă cu astfel de informaţii.

Actriţa este căsătorită din anul 1987 cu actorul, regizorul şi scriitorul Brad Hall, cu care are doi băieţi: pe Charlie, de 20 de ani, şi pe Henry, de 25 de ani.

Mezinul Charlie se pare că este interesat, deocamdată, de altfel de activităţi decât actoria, jucând baschet pentru echipa Universităţii Northwestern. În această poză de pe contul lui de Instagram îl putem vedea în acţiune.

Henry Hall

Cât despre fiul cel mare al Juliei, Henry Hall, acesta activează în muzică, ba chiar poate fi urmărit şi pe YouTube, în clipul pentru cea mai recentă piesă a sa, Frenemy.

Modifică Setările