News

Cum arată cei doi copii ai lui Tiger Woods?

Cum arată cei doi copii ai lui Tiger Woods?

Miami, FL - *EXCLUSIVE* - Tiger Woods spotted out in Miami with his kids amidst custody rumors after his arrest. Tiger is also seen with a brunette mystery woman as the group go for a stroll in sunny Miami. Pictured: Tiger Woods BACKGRID USA 31 JULY 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Campionul de la golf nu este în cea mai bună perioadă a vieţii lui, după celebra lui arestare de pe 29 mai, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a stupefiantelor. Tiger Woods alături de Sam şi Charlie Tiger a ieşit la o plimbare însoţit de bona copiilor Cu toate acestea, Tiger Woods a părut cât se poate de binedispus zilele trecute, când a fost fotografiat alături de copiii lui şi de bona acestora, la o plimbare în Miami. Este vorba despre fiica sa, Sam, de zece ani, şi fiul lui, Charlie, de opt ani.

Aceştia sunt cei doi copii ai săi din căsnicia cu modelul suedez Elin Nordegren, de 37 de ani, care s-a încheiat cu un divorţ cu scandal în 2010.

Se pare că lucrurile se aşază spre bine în viaţa lui Tiger Woods, acesta postând pe contul lui de Twitter, la începutul acestei luni, că a urmat un program intensiv de dezintoxicare, ca urmare a aproblemelor acestuia cu drogurile şi a celor cu legea, care au urmat.

Foto: Hepta
Modifică Setările