News

Cum arată cei trei copii ai regretatei Dolores O’Riordan

Cum arată cei trei copii ai regretatei Dolores O’Riordan

După trecerea în nefiinţă a solistei trupei The Cranberries, numeroşi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei din Irlanda ai artistei şi-au exprimat public şocul şi regretul de a o pierde pe vedeta în vârstă de 46 de ani.

Nimic însă din partea celui care i-a fost soţ timp de 20 de ani lui Dolores O’Riordan, caandianul Don Burton, în vârstă de 55 de ani. Şi nici din partea copiilor care i-au supravieţuit irlandezei originare din oraşul Limerick: Taylor Baxter, 20 de ani, Molly Leigh, 16 ani, şi Dakota Rain, 12 ani. O’Riordan a fost, de asemenea, şi mamă vitregă a fiului lui Don dintr-o primă căsătorie, Donny.

Don şi Dolores au fost căsătoriţi din 1994 până în 2014

Este foarte probabil ca aceştia să dorească să-şi plângă mama, respectiv fosta soţie, departe de ochii şi curiozitatea media. Asta cu atât mai mult cu cât Dolores a fost o mamă foarte afectuoasă pentru copiii ei, iubind timpul petrecut cu aceştia în Canada.

“Cele mai frumoase momente din viaţa mea au fost cele petrecute acasă, cu familia”, declara ea în mai, anul trecut, într-o perioadă în care trăia separată de aceştia, din cauza afecţiunilor mentale de care suferea.

Primul copil al soţilor O’Riordan-Burton, care au divorţat în 2014, a venit pe lume în anul 1997: un băiat pe numele Taylor. Înainte să-l aducă pe acesta pe lume, Dolores suferea de o depresie severă.

Taylor Burton
Dolores şi Molly în anul 2008

În 2001, respectiv 2005, cei doi au devenit părinţii a două fete: prima a venit Molly, apoi sora ei mai mică, Dakota.

Dakota Burton

Mezina Dakota se pare că iubeşte călăria, aş acum putem observa pe pagina ei de Facebook.

Donny Burton, fiul vitreg al lui Dolores
Modifică Setările