News

Cum arată cele 10 tatuaje ale Corinei?

Cum arată cele 10 tatuaje ale Corinei?

Ştim deja că este una dintre cele mai curajoase artiste din industria muzicală românească, aşa că nu ne miră că artista a îndrăznit să-şi facă zece tatuaje, pentru ca apariţia ei de la Media Music Awards să fie una cu adevărat memorabilă. Apariţia Corinei la MMA DJ Wanda este cea care a ajutat-o pe Corina să aibă o apariţie  nonconformistă şi memorabilă pe covorul verde al ceremoniei Media Music Awards, ce a avut loc aseară.

dj-wanda-corina-tatuaje-1

Solista a uimit audienţa apărând cu corpul acoperit de 10 tatuaje. Însă, staţi liniştiţi, e vorba de unele temporare, realizate de DJ Wanda, cunoscută fiind pasiunea DJ-iţei pentru arta tatuajelor. “Am tatuat-o pe Corina special pentru Media Music Awards. I-am făcut chipul lui Amy Winehouse pe coapsă, i-am decorat decolteul cu flori şi un lup şi i-am pictat trandafiri pe mâini. Este vorba despre tatuaje temporare, pe care le-am realizat în 3-4 ore”, declară DJ Wanda.

dj-wanda-corina-tatuaje-2

Corina a lansat la Media Music Awards nouă ei piesa, “Cărţile pe faţă”, prilej cu care a prezentat un concept de show extravagant, denumit “No Wifey”. “Noua Corina este o rebelă şi, prin această piesă, îmi doresc să transmit un puternic mesaj feminist. Trebuie să se ştie că noi, femeile, nu aparţinem bărbaţilor şi că rolul de iubită sau de nevastă nu ne transformă în accesorii. Trebuie să fim puternice, asumate şi să nu ne compromitem în stereotipuri”, declară cântăreaţa.

dj-wanda-corina-tatuaje-4

Corina a declarat şi că ar fi interesată ca aceste tatuaje temporare să devină permanente: “Wanda mi-a aplicat tatuajele temporare, însă acum mă bate gândul ca cel puţin unul dintre ele să devină permanent. Mi-a placut mult tatuajul lui Amy Winehouse aplicat pe coapsă, dar si florile de pe piept”, mărturiseşte artista.

dj-wanda-corina-tatuaje-6

Modifică Setările