News

Cum arată cele trei fiice recunoscute oficial de Maradona. Conflictul mocnit dintre ele

Cum arată cele trei fiice recunoscute oficial de Maradona. Conflictul mocnit dintre ele camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ele sunt cele trei fete pe care Maradona le-a recunoscut oficial

Marele fotbalist argentinian a recunoscut doi fii şi trei fiice, copii concepuţi cu patru femei. Dar complicata lui viaţă sentimentală a creat multă confuzie în privinţa urmaşilor - al căror număr a tot crescut. 

Două dintre fiicele lui sunt Gianinna, în vârstă de 30 de ani, şi Dalma, de 32 de ani - fetele din căsnicia cu Claudia Villafane, amândouă fiind foarte apropiate de mama lor. Giannina este şi cea care l-a făcut bunic pe Maradona, dăruindu-i un nepot. Cele două fete păstrează amintiri de familie foarte frumoase (foto jos - prima imagine: Gianinna, următoarele două: Dalma; în galeria foto: imagini din albumul lor de familie: Gianinna, Dalma şi părinţiilor - Maradona şi soţia Claudia).

Cea de-a treia fiică este Jana, din relaţia lui Maradona cu Valeria Sabalain. În vârstă de 23 de ani, Jana şi-a cunoscut tatăl cu doar 6 ani în urmă. Faptul că Maradona a recunoscut-o oficial pe Jana nu a fost deloc pe placul Dalmei şi al Gianinnei, motiv pentru care fetele nu s-au înţeles. Dar cu toate că este cea mai mică dintre ele, Jana a ştiut să se apropie rapid de Maradona. Iar atunci când marele sportiv a fost operat pe creier, Jana i-a fost alături (foto jos). La clinică, aşteptându-l să iasă din operaţie, s-au aflat şi Gianinna şi Dalma, iar martorii au povestit că până şi acolo, între Dalma şi Jana s-a iscat o ceartă. Rămâne de văzut cum îşi vor regla relaţia fetele în urma morţii celebrului lor tată.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările