News

Cum arată Charlie Sheen la trei ani după ce a dezvăluit că suferă de HIV

Cum arată Charlie Sheen la trei ani după ce a dezvăluit că suferă de HIV camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În 2015, fostul star ”Doi bărbaţi şi jumătate” recunoştea că a contractat virusul HIV şi că încercase să ţină boala secretă, însă ajunsese să fie şantajat, motiv pentru care a decis să facă totul public.

Acum, la trei ani de la celebrul interviu revelator, şi la şapte de când a fost diagnosticat cu HIV, Charlie Sheen este un alt om. Odinioară cel mai bine plătit actor de seriale, Charlie Sheen şi-a schimbat complet viaţa.

Înlocuit cu Ashton Kutcher în 2011, Charlie Sheen s-a retras încet-încet de pe micile ecrane şi s-a dedicat muncii din spatele camerelor de filmat. Astăzi, el călătoreşte lumea în lung şi-n lat şi vorbeşte tuturor despre HIV, prevenţie şi un stil de viaţă sănătos.

Paparazzi l-au surprins pe aeroportul din Melbourne, dat fiind faptul că este într-un turneu de conferinţe în Australia. Ascuns în spatele unor ochelari de soare şi o şapcă neagră, Charlie aduce cu greu cu tipul care făcea furori în ”Doi bărbaţi şi jumătate”.

E drept, cei 53 de ani şi o viaţă plină de droguri, ţigări şi scandaluri sexuale şi-au pus amprenta pe chipul fostului actor. Acesta este vizibil slăbit şi îmbătrânit, pesemne tratamentul la care e supus pentru a ţine virusul HIV în frâu îi afectează aspectul fizic. Totuşi, actorul părea binedispus şi energic înainte de conferinţele pe care le va susţine în Australia.

Modifică Setările