Fashion

Cum arată colecţia de haine sport a Ritei Ora?

Cum arată colecţia de haine sport a Ritei Ora?

Stilul vestimentar al cântăreţei Ritei Ora cucereşte mulţi critici de modă. Tocmai din acest motiv, de curând, solista a primit o nouă provocare: aceea de a-şi realiza propria colecţie de haine alături de Adidas Originals.

Din dorinţa de a face lucrurile într-un mod profesionist, solista şi-a propus să cunoască în detaliu lumea Adidas: a vizitat fabricile din Germania ale brand-ului şi a rememorat zilele petrecute la colegiul din Londra. “Am rememorat zilele când făceam shopping în Portobello Market, de unde îmi cumpăram tricouri ieftine, pe care le transformam cu ajutorul unor accesorii creative.”

Rezultatul este cât se poate de interesant şi inovativ: Rita s-a jucat cu logo-urile, cu imprimeurile florale şi cu nuanţele curcubeului, pe care le-a mixat cu tonurile de gri şi clasicul negru. “Am vrut sa folossesc piele şi blană, dar până la urmă vorbim despre un brand de articole sportive şi… de bugete”. Leggins, pantaloni baggy, tricouri, hanorace, salopete, bustiere, top-uri cropuite, şepci, pantofi sport şi ghete înalte, toate au primit o “infuzie” de creativitate marca Rita Ora.