News

Cum arată copiii lui Arnold Schwarzenegger. Unul dintre băieţii lui s-a îngrăşat enorm

Cum arată copiii lui Arnold Schwarzenegger. Unul dintre băieţii lui s-a îngrăşat enorm

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 21: Actor Arnold Schwarzenegger attends National Geographic's "Years Of Living Dangerously" new season world premiere at the American Museum of Natural History on September 21, 2016 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Este unul dintre cei mai renumiţi actori de la Hollywood şi încă se menţine în centrul atenţiei în cetatea filmului. Actorul de 69 de ani nu a stat degeaba de-a lungul vieţii şi, pe lângă faptul că a apărut în pelicule celebre şi a regizat filme cu un succes răsunător, şi-a făcut timp şi pentru întemeierea unei familii, de altfel numeroase. Are 5 copii, dintre care 4 cu cea care îi este soţie de peste 30 de ani, iar al cincilea copil - un băiat superb, născut în urma unei aventuri cu menajera, este copia fidelă a actorului. Dacă copiii lui Arnold Schwarzenegger, din mariajul cu jurnalista Maria Shriver, nu au luat prea mult din trăsăturile starului, se pare că băiatul de 19 ani, până de curând copil din flori, cu menajera Mildred Patricia Baena,  îi seamănă perfect celebrului actor. Imaginile cu tânărul Joseph Baena ne demonstrează încă o dată că genetica nu minte.

Fiul de 23 de ani al actorului, Patrick, este un tânăr prezentabil, care a cochetat cu modelingul, dar şi cu actoria. Băiatul moşteneşte alura musculară a actorului, căci sesiunile de antrenament n-au lipsit din viaţa lui.

Christina schwarzenegger, 25 de ani, este înaltă, frumoasă foc şi seamănă izbitor cu mama sa, Maria.

Cel mai mare dintre copiii actorului, Katherine, 27 de ani, seamănă şi ea perfect cu mama sa şi nu a împrumutat prea multe trăsături de la celebrul tată.

Numai unul dintre copiii actorului nu-i moşteneşte corpul zvelt şi musculos şi are, de ceva vreme, probleme serioase cu greutatea.  La cei 19 ani ai săi, Christopher se luptă cu kilogramele în plus, care par să-i dea din ce în ce mai multe bătăi de cap.

Aşa arată Christopher acum. ( Splash)

Foto: Instagram

Modifică Setările