Lifestyle

Cum arată copiii Ozanei Barabancea! Gloria şi Andrew studiază muzica

Cum arată copiii Ozanei Barabancea! Gloria şi Andrew studiază muzica camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ozana Barabancea are doi copii minunaţi. Dacă Gloria are 15 ani şi studiază pianul, Andrew are 20 de ani şi e pasionat de jazz.

“În ochii mei nu este ,,celebrul om de muzică”, este mama. Deşi suntem pe ramuri diferite, ea reprezintă un exemplu în formarea mea ca muzician. Fiind o artistă cunoscută am avut multe avantaje, dar şi dezavantaje'', spune Gloria într-un interviu desprea cea care i-a dat viaţă.

Deşi la început nu era atrasă de pian, astăzi tânăra se declară fascinată de acordurile lui. “Am fost înconjurată de acest instrument de când eram mică, în casa noastră fiind 4 piane. Am început să studiez pianul de la vârsta de 6 ani în cadrul Colegiului Naţional de Muzică ,,George Enescu”.

“Nici veselia, nici jocul, nici drăgălăşenia nu ne fac copii, dacă ne-am pierdut puterea de a crede. A fi copil înseamnă să crezi că totul e posibil. Să crezi că poţi zbura cu o umbrelă, să crezi că poţi doborî balaurul cu o sabie de lemn. Pentru aceştia a venit Hristos şi a zis: ceea ce la oameni nu e cu putinţă, la Dumnezeu e cu putinţă. Putem zbura, putem zdrobi balaurul. Doar credeţi”, spune Ozana.

 

Comentarii

Modifică Setările