News

Cum arăta Costin Mărculescu când a apărut în filmul "Liceenii". Avea doar 21 de ani pe atunci

Cum arăta Costin Mărculescu când a apărut în filmul "Liceenii". Avea doar 21 de ani pe atunci camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A apărut în unul dintre cele mai reuşite filme româneşti, a abandonat actoria, a avut alte afaceri şi s-a stins din viaţă mult prea curând. Iată cum arăta Costin Mărculescu în filmul "Liceenii", pe când era adolescent. 

Aproximativ 21 de ani avea Costin Mărculescu când a apărut în filmul "Liceenii". Nu e român care să nu se fi uitat la celebra peliculă în care au jucat Ştefan Bănică Jr, Oana Sârbu, alţi actori şi chiar şi Costin Mărculescu.

El a fost băiatul cu broaştele din film. Se pare că nu actoria a fost prima dragoste a lui, ci televiziunea. În anul 1984, la doar 15 ani, actorul apăruse în două piese de televiziune – „Misiune specială” şi „Ecaterina Teodoroiu”. În cinematografia şi-a făcut intrarea în 1985 în filmul „Al patrulea gard lângă debarcader”, regizat de Cristina Nicolae. A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale promoţia 1989 – 1993.

Conform spuselor apropiaţilor, Costin Mărculescu îşi dorea tare mult să revină în teatru, dar prietenii îl sfătuiau să se reprofileze: "Din păcate, nu voia să înţeleagă că nu va reveni în teatru şi că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să îşi facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simţeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenţiei. Suferea şi de singurătate, spunea că tânjeşte să aibă şi el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani şi locuia într-o vilă, când avea maşini luxoase şi era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul."

Costin Mărculescu a fost la un pas de sinucidere

De-a lungul anilor, Costin Mărculescu a avut mai multe probleme din punct de vedere personal. Nu îşi găsea jumătatea. A avut o relaţie cu o femeie, Samira, dar lucrurile nu au funcţionat între ei, i-a cerându-i să se despartă. El şi-a dorit atunci să se sinucidă: 

"Ei uite că duşmanii mei şi-au văzut visul cu ochii. De fapt, o să-l vadă în scurt timp. Costin Mărculescu nu o să mai fie. Sper să fie multă lume la mine la cimitir la Bellu la cât bine am făcut la lume şi la cât am putut bucura spectatorii de teatru şi telespectorii TV. Atât am putut"

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria casă

S-a stins între patru pereţi, uitat de lume şi prieteni. Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă pe data de 11 iunie. Actorul nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu acuzase în trecut probleme cu inima şi cu tensiunea. El urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Foto: Facebook 

Modifică Setările