News

Cum arată Cristian Ţânţăreanu la 75 de ani? A slăbit 15 kilograme şi vorbeşte despre moarte: „Mă pregătesc de ultimul drum... la Bellu“

Cum arată Cristian Ţânţăreanu la 75 de ani? A slăbit 15 kilograme şi vorbeşte despre moarte: „Mă pregătesc de ultimul drum... la Bellu“ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Are o avere de milioane de euro, a dus o viaţă ca în filme şi nu s-a ferit niciodată de nimic, însă problemele de sănătate l-au făcut pe Cristian Ţânţăreanu să dispară din lumina reflectoarelor.

Deşi nu a mai fost prezent în emisiunile de divertisment de la diferite posturi TV, Cristian Ţânţăreanu a rămas la fel de excentric, iar la începutul acestei luni a fost vizitat acasă de reporterii de la România TV şi de la Antena Stars.

Vizibil îmbătrânit, afaceristul a afirmat că se concentrează pe afaceri, nu a mai apucat să meargă la sală şi se pregăteşte de... moarte. „Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum... de acasă, la Bellu“, a spus Cristian Ţânţăreanu la Antena Stars.

Despre acelaşi subiect a vorbit Cristian Ţânţăreanu şi la România TV, încercâd să facă haz de necaz: „Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim... Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică dau de o vodkă“.

Modifică Setările