News

Cum arată Cristina Cioran în costum de baie? Vedeta recunoaşte că are celulită şi că nu are silueta perfectă

Cum arată Cristina Cioran în costum de baie? Vedeta recunoaşte că are celulită şi că nu are silueta perfectă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E vedetă TV, actriţă, dar şi femeie,mai înainte de toate. Nu se numără printre femeile cu o siluetă fără cusur şi nici nu pretinde asta. Cum s-a fotografiat Cristina Cioran la plajă?

Vedeta Antena 1 a petrecut câteva zile pe litoralul românesc, de unde a postat câteva imagini inedite. Cristina Cioran a povestit, înainte ca fanii să-i lase comentarii nepotrivite, că nu se crede un etalon de frumuseţe şi că e conştientă că trupul ei e imperfect.

”Sunt Cristina Cioran, sunt imperfectă, sunt normala, un om obişnuit, o femeie cu forme de care sunt tare mândra! Am şi celulită şi pişcături, nici nu am timp să îmi fac mereu pedichiura sau manichiura şi nici nu sunt standardul de înălţime-greutate! Nu judec oamenii după cum arată sau după cât cântăresc! Pentru mine, un om frumos este un om fericit, mulţumit cu el şi viaţa lui, cu conştiinţa împăcată. E uşor să bârfeşti, să râzi de alţii, spun unii. Mie mi se pare uşor să nu judeci, să nu te iei după aparenţe, să nu bârfeşti, să nu râzi de alţii!”, este mesajul postat de vedetă pe Instagram.

Chiar şi cu această mărturisire sinceră, vedeta n-a fost ferită de părerile negative ale celor din online. ”Nu ştiu ce vârstă ai, dar arăţi cam nasol”, a fost comentariul răutăcios al unui internaut, care a stârnit vâlvă în comunitatea Cristinei. Actriţa a fost rapid apărată de fanii ei, mulţi spunând că e o femeie frumoasă natural.