Lifestyle

Cum arată Dana Rogoz complet nemachiată! Actriţa, mama a doi copii, are un chip de adolescentă

Cum arată Dana Rogoz complet nemachiată! Actriţa, mama a doi copii, are un chip de adolescentă camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dana Rogoz a avut curajul de a apărea în faţa fanilor săi naturală, exact aşa cum este ea atunci când se trezeşte dimineaţa. Actriţa, mama a doi copii, are un chip perfect, fără urme sau imperfecţiuni. 

La 35 de ani, Dana Rogoz se mândreşte atât cu viaţa profesională, cât şi cu viaţa de familie. Este soţie şi mama a doi copii superbi. Nu a uitat însă să fie femeie, să aibă grijă de corpul ei, de tenul ei. Are un corp armonios, chiar dacă a născut de două ori. Despre ten ce să mai vorbim?

Actriţa apare în câteva fotografii intens machiată de un profesionist. Ce trăsături frumoase are! Apoi le-a arătat tuturor cum arată naturală! Iată ce declară:

"În aceste fotografii mă vedeţi purtând un machiaj profesionist. Ei bine, cred că şi machiajul în sine e un fel de “masca”, ajutându-ne să avem mai multă încredere în noi atunci când interacţionăm în societate. Dar ce se întâmplă când renunţăm la orice urmă de machiaj, la filtre, la tot, şi ne uităm în oglindă la noi? Suntem mulţumite de ce vedem?

Răspunsul meu onest e: Uneori sunt mândră de tenul meu natural. Nu tot timpul, dar uneori sunt chiar mândră. Se întâmplă asta când mă aşez, de exemplu, în faţă unui make up artist, iar acesta, înainte de a se apucă de lucru, îmi laudă tenul, spunându-mi că e foarte curat şi luminos. Sunt încrezătoare în tenul meu fără pic de machiaj şi atunci când iau o proba pentru un rol de femeie cu câţiva ani mai tânăra decât vârstă mea din buletin."

Nu s-a jenat şi a arătat chipul său fără pic de machiaj. Este naturală, are pielea întinsă, fără imperfecţiuni. Ce frumoasă! Priviţi pozele în galeria foto! 

Foto: Facebook, Blog Dana Rogoz

Modifică Setările